Madeleine Ilmruds stora gravidlycka – ska bli 12-barnsmamma: ”Ett litet mirakel”

MADELEINE ILMRUD
Breaking

Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud är mamma till elva barn och nu ska familjen bli ännu större! Om allt går som det ska kan familjen välkomna en ny liten medlem i sommar och lyckan är total.
”Ett litet mirakel”, skriver Madeleine.
1:14

Efter reklamen: Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande

(1:14)

Slå på ljud

Madeleine Ilmrud, 39, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa henne och maken Mikael Ilmrud samt deras barn Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag består familjen av ytterligare tre döttrar, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia, som kom till världen efter inspelningen av realityserien.

Madeleine Ilmrud är med andra ord mamma till 11 barn och nu kommer riktigt glada nyheter! I sommar kan hon nämligen titulera sig som 12-barnsmamma om allt går som det ska. Nu berättar hon om den stora glädjen!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Madeleine Ilmruds tuffa kamp med familjen

Även om glädjen är total just nu för familjen så har vägen dit inte alls varit som en dans på rosor. Under förra året drabbades familjen av sjukdomar lite då och då och bland annat blev Madeleine anmäld till Socialtjänsten vid ett tillfälle. Dessutom var det nära att de behövde tillbringa julen på sjukhus.

Men det är inte de enda bakslagen för familjen Ilmrud. I september kunde Madeleine dela med sig av den mycket tråkiga nyheten att hon hade varit gravid men fått missfall.

”Det finns inget lätt sätt att skriva det på, så jag bara skriver det.”, skrev hon då på bloggen och fortsatte:

”Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt.”

Det otroligt tunga beskedet tog hårt på Madeleine och det dröjde länge innan hon faktiskt tog mod till sig att undersöka saken närmare.

”Det var tungt, men jag tror ändå att det är nyttigt att läsa och bearbeta. När man känner sig redo, det är såklart olika för alla.”, förklarade hon senare på bloggen.

Gynning i chock efter dramat – pekar ut Sofia: ”Inte bra”

Madeleine Ilmrud är gravid igen – ska bli 12-barnsmamma

Men, som man brukar säga; efter regn kommer solsken och nu kan Madeleine avslöja att i sommar blir hon 12-barnsmamma! I ett inlägg på Instagram avslöjar hon den glada nyheten.

”Ännu ett litet mirakel”, börjar hon inlägget och fortsätter:

”Vi längtar lite extra till värmen och sommaren, och det beror på en liten hemlis som vi har hållit för oss själva ett tag. Känner mig tacksam som får bära ännu ett hjärta. Det finaste man kan bära.”

Det lilla syskonet är beräknat komma till världen i sommar.

”Om allt går bra så blir syskonen 12 i sommar och vi blir föräldrar till ännu ett litet mirakel. Hela familjen längtar och alla tycker det ska bli så roligt. För mig är det fortfarande lite overkligt, men jag börjar förstå det. Sparkarna börjar kännas och vem det nu är som bor där inne så verkar den vara en aktiv liten bebis.”, skriver Madeleine.

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!