Carolina Gynning i chock efter dramat – pekar ut prinsessan Sofia

Carolina Gynning och prinsessan Sofia

I ett nytt avsnitt av podcasten Gynning & Berg hittar sig själva avslöjar Carolina Gynning en dramatisk händelse.
Konstnären tror sig nämligen ha varit nära att köra på självaste prinsessan Sofia.
– Det var verkligen inte meningen, säger Carolina i podcasten.
1:30

Efter reklamen: Allt du behöver veta om Carolina Gynning

(1:30)

Carolina Gynning, 43, lever ett fartfyllt liv med karriär både inom konst, sociala medier och tv. När det gäller privatlivet blev hon under förra året dessutom mamma till sin tredje dotter. Vilda, som föddes sommaren 2021 är Carolinas första barn tillsammans med nuvarande pojkvännen Viktor Philipson, 35. Döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7, har Carolina från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker.

Bianca: Därför träffar jag inte längre Phillipe

Kampen för att bli trebarnsmamma

När Carolina och Viktor träffades, visste de snabbt att de ville ha barn ihop. Vägen dit kom dock att bli mer komplicerad än vad de hade hoppats. Carolina har tidigare pratat öppet om den kamp paret genomgick innan de fick sin Vilda. För Carolina tickade den biologiska klockan, vilket var något som stressade henne.

– Det är en jobbig grej att behöva hetsa fram ett barn, vilket aldrig går såklart. För jag menar om du då är 40 plus och ska hetsa fram en unge, lycka till, har Carolina tidigare sagt i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva.

Men bebis blev det, i juni 2021 föddes Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning, något som Carolina avslöjade på Instagram. Någon annan som fick sitt tredje barn bara månader innan Carolina är prinsessan Sofia, 36. I slutet på mars föddes prinsessan och prins Carl Philips tredje son som fick namnet Julian.

Arvingarnas glädjebesked – avslöjar hemliga detaljer om nya showen

Se klippet här!

Carolina Gynning nära att köra på prinsessan Sofia

Förutom att föda barn under samma år så har Carolina och prinsessan Sofia nu något annat gemensamt. De har nämligen befunnit sig på samma plats samtidigt, iallafall enligt Carolina. I ett nytt avsnitt av podcasten Gynning och Berg hittar sig själva berättar Carolina om något som kunde gått betydligt sämre än vad det gjorde.

– Vet du vem jag höll på att köra rakt in i. Jag är nästan helt säker på att det var prinsessan Sofia, säger Carolina i podcasten.

Poddkollegan Carina Berg, 44, visar sig snabbt chockad över uttalandet innan Gynning fortsätter:

– Inte ramma henne gående, utan i bil. Det var inte alls bra ju, det var verkligen inte meningen men jag tror att jag såg en chockad prinsessan Sofia.

FOTO: Jimmy Wixström/TT/Johan Jeppsson/TT

SENASTE NYTT!