LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför träffas Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen inte längre

02 mar, 2022 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen syns inte allt för ofta umgås.
Nu kommer förklaringen från en något missnöjd Bianca, som dessutom delar med sig av en pik till pojkvännen framför alla.
Annons
Bianca Ingrossos okända släkting OveBrand logo
Bianca Ingrossos okända släkting Ove

Bianca Ingrosso, 27, fann sin Phillipe Cohen, 27, långt innan karriären tog fart. Paret har haft sina upp- och nedgångar genom åren. I Wahlgrens värld har tittarna fått se en förkrossad Bianca när paret brutit upp, men även en kär och lycklig Bianca är duon sedan återförenats.

Nya lägenheten på Östermalm

Under sin snart åtta år långa kärlekshistoria har paret alltså mött en hel del utmaningar men sedan ett bra tag tillbaka verkar de kila stadigt. Under slutet av förra året avslöjade Bianca och Phillipe dessutom att de lagt vantarna på en ny drömlägenhet där de båda ska bo ihop.

”I början av veckan köpte vi vår absolut största drömlägenhet. Den är bokstavligen allt jag drömt om och lite till. Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra alla barnen där.”, skrev Bianca då på Instagram.

Annons

Till en början stod det oklart om Bianca hade köpt lägenheten själv eller om paret köpt den tillsammans. Detta redde dock Bianca ut då hon bekräftade att köpet gjorts av enbart henne – men att Phillipe även kommer att bli ägare av den.

”Jag köpte den själv men efter att vi snackat ihop oss så kommer han också äga den snart”.

Därför umgås inte Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Tidigare har Bianca berättat om sin oro för att flytta ihop med pojkvännen i ett gemensam hem. Hon beskrev då sig själv som en ensamvarg och menade att det kommer att bli en utmaning. Men kanske behöver Bianca inte oroa sig för att få sin ensamtid, hon har nämligen gjort en insikt.

I en uppdatering på Instagram story berättar nu Bianca att hon tillbringar mycket tid ensam och anledningen till detta är att Phillipe har så pass fullt upp på annat håll – att han knappt är hemma.

”Ha en pojkvän som är kock, servitör och restaurangägare betyder ingen tid med honom”, skriver Bianca.

Det var i april som Phillipe Cohen slog upp portarna till sin restaurang Ted, som han valt att lägga hela sin själ i.

Bianca Ingrosso

FOTO: Karin Törnblom/TT/Youtube

Annons