ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paulina Danielsson lämnar Danmark – så ser hennes nya lägenhet ut

02 mar, 2022 
Paow och Alexander
Paulina ”Paow” Danielsson lämnar Danmark för Sverige med sin pojkvän Alexander Zobel.
För Hänt berättar dokusåpaprofilen om sin nya lägenhet i Stockholm.
”Måste verkligen bort från det här landet”, skriver hon.
Annons
Här är vinnarna av True love Sverige – Se klippet härBrand logo
Här är vinnarna av True love Sverige – Se klippet här

Paulina ”Paow” Danielsson började sin resa i offentligheten redan som tonåring när hon startade sin egna blogg. Snabbt blev det en av de mest lästa bloggarna i Sverige, tillsammans med bland andra Desirée ”Dessie” Nilsson och Alexandra ”Kissie” Nilsson.

Sedan dess har Paow synts i tv-rutan flitigt och ifjol hittade hon dessutom sin stora kärlek i den danska mångmiljonären Alexander Zobel. De har rest världen över och bott på diverse olika platser.

Den senaste tiden har paret varit bosatta i Alex hemland Danmark. Men nu meddelar Paow att hon och Alexander flyttar till Sverige.

Paows lycka med Alexander: ”Något helt annorlunda”

Realitydrottningen Paow har synts i program som Paradise hotel, Ex on the beach och Lyxfällan för att nämna några. Och relationer har hon erfarenhet av. Hon har bland andra varit tillsammans med kändissonen Lancelot ”Lance” Hedman Graaf och tv-profilen Mattias Helén.

Annons

Kort efter att Paulina Danielsson och Mattias gjorde slut träffade hon Alexander Zobel. Hon beskrev då på sociala medier att denna gång kändes det helt annorlunda.

”Det kändes rätt efter bara tre dagar. Han är ett år äldre än mig, har koll på sin egen "skit", levt livet innan. Så vi är betydligt mer på samma plats i livet. Sen får han mig att må så himla bra, får mig att känna mig vacker varje dag”, skrev hon på Instagram.

Lämnar Danmark – flyttar hem till Sverige och ny lägenhet

Det verkar som Paow har varit allt annat än nöjd med tillvaron med pojkvännen i Danmark och nu är hon redo att flytta tillbaka till Sverige.

”Så skönt att jag snart ska flytta tillbaka till mitt älskade Stockholm från det här trashiga landet”, skriver Paow på sin Instagram.

Annons

När Hänt når Paulina Danielsson berättar hon att hennes pappa äger ett par lägenheter och att hon och Alexander har planer på att flytta så snart som möjligt till Sverige.

”Min pappa har ett par lägenheter så jag ska bo där ett par månader innan jag och Alex köper en lägenhet. Måste verkligen bort från det här landet”, skriver Paow i ett meddelande till Hänt.

Lägenheten Paow och Alex ska bo i senare ligger på Östermalm i Stockholm, alla bilder finns att se här.

Slutpriset? 4 995 000 kronor.

FOTO: Instagram // Fredrik Sandberg/TT

Annons