Madeleine Ilmruds oro – efter sjukdomsbeskedet i familjen

MADELEINE ILMRUD

11-barnsmamman Madeleine Ilmrud hade inte ett lätt år och speciellt inte på slutet. Då blev nämligen hela familjen sjuka – inklusive hon själv.
Nu berättar hon om kampen och varför de var nära att behöva tillbringa julen inne på sjukhuset.
503 Service Unavailable

Madeleine Ilmrud, 39, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa henne och maken Mikael Ilmrud samt deras barn Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag består familjen av ytterligare tre döttrar, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia, som alla kom till världen efter inspelningen av realityserien.

Men trots att serien lades ner så går det ändå att följa Madeleines vardag tillsammans med alla barnen. På Instagram uppdaterar hon flitigt sina följare om allt som händer och sker. Även på bloggen kan följarna ta del av hennes liv och följa hennes vardag.

Breaking
Carolas kärlekskrasch med den hemliga mannen – därför är det slut

Madeleine Ilmrud anmäldes till Socialtjänsten

Men under 2021 var inte saker och ting riktigt som en dans på rosor. Under året som gått har familjen drabbats av sjukdomar lite då och då och bland annat har Madeleine blivit anmäld till Socialtjänsten.

Madeleine Ilmrud vet inte varför eller vem som anmälde henne till Socialtjänsten, men på bloggen förklarade hon att tack vare hennes advokat blev ärendet nedlagt.

”DIG som kände/känner för att ha åsikter om vad jag delar med mig av och inte via min blogg och social media i en anmälan till socialen för några månader sedan – Hur orkar du!? Och hur har du mage att göra så ens? Det finns så många barn som mår dåligt och behöver stöd och hjälp på riktigt och så väljer du att ta den tiden från de som verkligen behöver den hjälpen för att du stör dig på mig. Det är sjukt!”, skrev hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Madeleine Ilmruds tuffa sjukdomskamp

Och nu verkar familjen ha stött på ytterligare tråkigheter, men denna gång handlar det om sjukdomar. Även Madeleine smittades.

”Vi fick influensan för lite mera än 2,5 veckor sedan, den har varit ihållande och vidrig. Jag brukar inte bli sängliggande men jag blev helt däckad. Ja hela familjen har varit det.”, skriver Madeleine på bloggen.

Madeleine berättar också om en sak som oroade henne rejält. Dottern Mathilde kämpar nämligen med en ätstörning.

”Blev riktigt orolig för Mathilde, hon med sin SÄ tar alltid sjukdomar ännu sämre. Och det är ju viktigt att få i sig energi när man är sjuk, det var omöjligt. Vi fick ge henne små skedar med vätska varje kvart för att hela tiden se till att hon inte skulle torka ut.”, skriver Madeleine.

Vändningen efter tuffa dygnen

Men som tur var vände allt – och det var inte en sekund för tidigt.

”Den femte dagen sa jag till Micke att om det inte vänder nu så kommer vi få spendera julen på sjukhuset, och som från ovan så blev det lite bättre. Jag gick undan med tårar i ögonen, bröt ihop på toaletten för att vi fick henne att äta lite pasta. Jag är inte speciellt orolig av mig, men den här gången var det verkligen allvarligt. Så tacksam över att det vände, bästa julklappen vi kunde fått.”

LÄS OCKSÅ: Hannas och Martins nya beslut för barnen – efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Elenas nya skönhetsingrepp – se bilden

FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!