BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Carola Häggkvists kärlekskrasch med hemlige mannen från Spanien

05 jan, 2022 
CAROLA HÄGGKVIST
För några veckor sedan kunde Carola berätta att hon fått upp ögonen för en man som bor utomlands.
Hon skulle fira nyåret med honom men nu, med facit i hand, kan hon meddela att han inte alls var den rätte.
Nu berättar hon varför det inte funkade!
Annons
Carola Häggkvists nyårsplaner med hemliga mannenBrand logo
Carola Häggkvists nyårsplaner med hemliga mannen

Carola Häggkvist, 55, är en av Sveriges mest folkkära sångerskor och tv-personligheter. Just nu är hon aktuell i SVT:s Stjärnorna på slottet, där det börjar närma sig hennes dag.

På sociala medier är Carola väldigt öppen om sitt liv men på kärleksfronten är hon desto hemligare. Men den senaste tiden har vi fått veta att det funnits en "hemlig man utomlands" som fångat hennes intresse. De två träffades i höstas och planerade sedan att fira in det nya året tillsammans i Spanien. När Hänt träffade Carola berättade hon mer om den hemliga mannen.

– Ja, det vet jag inte riktigt ännu. Det där är så löst, det bara hänger så löst. Det är en möjlighet, jag har ingen aning faktiskt. Jag har inte träffat honom efter restaurangen. Jag vet inte än, sa hon då.

Så fick Carola kontakt med den hemlige mannen från Spanien

Det var för Expressen som Carola avslöjade att hon träffat någon när hon var i Spanien – hon mötte då mannen på en restaurang. Hon avslöjade inte hans namn men berättar att de pratar engelska med varandra. De ska efteråt ha haft kontakt via telefon, även om första samtalet dröjde från Carolas håll.

Annons

– Vi bytte nummer, sen ringde inte jag dagen efter. Han var lite sur på mig att jag inte ringde, säger Carola som förklarar att han inte hade hennes nummer innan hon fortsatte:

– Jag försökte ta vara på de timmarna jag hade innan jag skulle hem. Sen hörde jag av mig till honom när jag var tillbaka i Sverige, då svarade han ”åh jag hade ju velat träffa dig igen”, så vill man ju ha, den reaktionen vill man ju ha!

Carolas nyårsfirande med hemlige mannen

Nu har ju nyårsafton gått av stapeln och Carola har befunnit sig på plats i Spanien tillsammans med bland annat dottern Zoe Häggkvist, 13, och andra vänner. Hon har inte varit snål med att dela med sig av bilder från resan och det verkar som hon haft det fantastiskt.

Däremot har hon lagt upp bilder med hashtags som löd "Just friends", vilket fick många följare att reagera. Och nu kommer kanske förklaringen – det verkar nämligen som att Carola och den hemlige mannen kommer att förbli just vänner.

Annons

På Instagram berättar hon nu mer om kärlekskraschen.

”.. Nä det bidde ingen love affair eller connection med 'den hemlige mannen' från utlandet! Svårt när man inte pratar varandras språk. Orkar inte ge tid till någon om det inte klickar! Man måste kunna skratta tillsammans.”, skriver Carola och fortsätter:

”Man bör ju liksom både komplettera och samtidigt kunna känna igen sig i varandra.”

Nu visade det sig alltså att Carola och den hemlige mannen inte var rätta för varandra. Enligt Carola är det med andra ord viktigt att förstå varandra och kunna skratta tillsammans. Vi förstår dig Carola och hoppas på andra härliga möten i framtiden.

Hänt har sökt Carola för en kommentar om resan.

FOTO: SVT

Annons