Madeleine Ilmruds tunga sjukdomsbesked – veckor innan förlossningen

25 maj, 2022 
MADELEINE ILMRUD
Familjen annorlunda-profilen Madeleine Ilmrud är gravid med sitt tolfte barn. Nu när det bara är några veckor kvar till förlossningen kom dock ett riktigt bakslag för den blivande 12-barnsmamman.
”Det gör förbannat ont”, skriver Madeleine.
Annons
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande

Madeleine Ilmrud, 39 och maken Mikael Ilmrud medverkade i det folkkära programmet Familjen annorlunda år 2009 och fångade snabbt svenska folkets hjärtan. Tittarna fick då följa med i parets vardag med åtta barn, Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li. Men sedan dess har familjen växt ytterligare.

Idag består familjen nämligen av ytterligare tre döttrar, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia. Och nu väntar paret även deras 12:e barn!

”Ännu ett litet mirakel. Vi längtar lite extra till värmen och sommaren, och det beror på en liten hemlis som vi har hållit för oss själva ett tag. Känner mig tacksam som får bära ännu ett hjärta. Det finaste man kan bära.”, skrev Madeleine när hon avslöjade den glada nyheten.

Annons

Madeleine Ilmruds tuffa kamp med att bli gravid

Vägen till att bli gravid igen har däremot inte varit den lättaste för Madeleine Ilmrud. I september kunde hon nämligen dela med sig av den mycket tråkiga nyheten att hon hade varit gravid men fått missfall.

”Det finns inget lätt sätt att skriva det på, så jag bara skriver det.”, skrev hon då på bloggen och fortsatte:

”Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt.”

Det otroligt tunga beskedet tog hårt på Madeleine och det dröjde länge innan hon faktiskt tog mod till sig att undersöka saken närmare.

”Det var tungt, men jag tror ändå att det är nyttigt att läsa och bearbeta. När man känner sig redo, det är såklart olika för alla.”, förklarade hon senare på bloggen.

Annons

Madeleine Ilmruds bakslag under graviditeten

Men sedan hände alltså miraklet och Madeleine är gravid! Nu är det dessutom bara några veckor till förlossningen men nu har det ofattbara skett. Madeleine har drabbats av bältros, skriver hon på Instagram.

”Idag har varit en sådan där jobbig dag för mig. Jag vill gärna dela med mig av feelgood via mina kanaler, men ibland känns ”allt” skit även för mig. Ni vet vardagskaoset som kommer och går. Jag har fått bältros, det gör förbannat ont!”, skriver hon och fortsätter:

”Men jag är optimist och vet att det går över snart. Finns värre saker och jag vill inte klaga men fasen vilket dåligt humör man kan bli på när man har ont, och i kombination med graviditet så är det ju inte alls roligt. Man får ha skitdagar!”

FOTO: INSTAGRAM

Annons