ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-profilens familjelycka – nu avslöjas nytillskottet

15 jun, 2022 
Pelle Hansson Edh och Linda Lindorff
Kärleken sprudlar i Bonde söker fru-profilen Pelle Hansson Edhs liv.
För Hänt berättar han nu om bröllopsplanerna med fästmön Louise – och familjens nya tillskott.
– Blixtförälskad, säger Pelle till Hänt.
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och HannesBrand logo
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Pelle Hansson Edh, 31, sökte kärleken i Bonde söker fru 2019. I programmet fångade brevskrivaren Karin Nordström, 27, hans hjärta och det tidigare paret flyttade ihop efter inspelningarna. Men i augusti 2020 bekräftade Pelle och Karin uppbrottet.

Sedan dess har de båda gått vidare på varsina håll. Karin blev i september 2021 mamma till tvillingarna Ellen och Annie medan Pelle har funnit kärleken och förlovat sig med fästmön Louise Hedman.

Stora kärlekslyckan på gården

När Hänt når Pelle är bröllopsplanerna i full gång och kärleken sprudlar på gården.

– Det är jäkligt roligt men så är det overkligt på något sätt, att det kunde bli så pass bra tillslut. Det känns underbart att man kan kalla sig för man och fru inom inte allt för långt bort, säger Pelle.

Annons

Inte nog med att paret ska ta nästa steg i relationen och bli äkta makar så får familjen dessutom utökning i sommar. I slutet av juli hämtar de nämligen hem en ny liten hund.

– Vi har blivit med höns och sen längtar vi för att åka och hämta vår vår nya hundvalp, lilla Albin. Han är en Tollare. Vi har två hundar, vi har en Tollare som heter Nelson som är tio år och sen har jag lilla Gidde fortfarande, säger han.

Pelle och Louise lycka med nya familjetillskottet

Längtan är nu stor inför att dagen då Pelle och Louise ska få hem sin lilla valp och börja livet med den lille på gården.

– Det blir roligt, jag har aldrig haft hundvalp någon gång så det bli kul att se hur det är. Om man blir blixtförälskad i den där valpen eller hur det blir. Jag misstänker det. Vi får prova på med valp först och se om det är något att ha, det där med barn, så man känner om man orkar med.

Foto: TV4/TT

Annons