Bonde-Karin Nordström har fått barn – första bilden på tvillingarna

Karin Nordström och Dennis Arvidsson

Karin Nordström, känd genom hennes medverkan i Bonde söker fru 2019, och kärleken Dennis Arvidsson har blivit föräldrar.
Se första bilden på tvillingarna här!
Slå på ljud

MikáelKarin Nordström medverkade i TV4:s succéprogram Bonde söker fru 2019 och blev då ett känt ansikte för svenska folket. I programmet föll hon för kobonden Pelle Hansson Edh och strax efter slutvalet flyttade de ihop på Pelles gård.

Men under hösten senare samma år berättade att de gått skilda vägar.

– Verkligheten kom ikapp och vi kände att vi var för olika helt enkelt. Vi gled isär, tyvärr, berättade Pelle då.

Trots uppbrottet berättade Pelle för Hänt att de skildes åt som vänner men att de inte har någon kontakt idag.

– Det var inga hard feelings alls. Vi hade ett par bra sista dagar och så. Men i dagsläget har vi ingen kontakt. Jag känner att vi ska försöka fokusera på varsitt håll. Jag tror att det är bättre.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Bonde-Karins nya kärlek

I en tidigare intervju med Hänt berättade Karin att hon funnit kärleken på nytt, strax efter att uppbrottet från Pelle flyttade hon till en annan gård där hon jobbade som piga och träffade då Dennis som jobbar som dräng på samma gård.

Exklusivt
FÖRÄLDRAR Bonde-Susannas avgörande barnbeslut

– Det blev ett lyckligt slut för mig och kärleken. Han heter Dennis och jobbar bland annat som dräng på den gården jag flyttade till efter tiden i Hälsingland.

Och nu ska två bli fyra. I april tidigare i år gick de nämligen ut med den stora nyheten att de väntar tvillingar. Tvillingarna är beräknade att komma nu i höst och Karin och Dennis är mer än redo för det nya livet.

– Idag skulle vi inte kunna tänka oss något annat. Vant oss med tanken och ser framför oss hur vi kommer att se ut som familj i höst. Dubbel lycka helt enkelt!, berättade Karin för Hänt då.

Bonde-Karin om att bli mamma

I ett meddelande till Hänt berättade Karin om känslorna inför att bli mamma åt inte bara ett utan två barn:

– Det närmar sig verkligen nu och vi väntar med en drös känslor efter vad som komma skall i livet. Stort att bilda familj och ännu större känns det med två. Väldigt nervöst helt klart!

Hon berättade även att hon planerar på att ha en naturlig förlossning:

– Som det ser ut nu blir det naturlig förlossning då de båda ligger rätt till i magen. Det har vart mycket tankar och en del ångest över förlossningen men det mesta har lagt sig nu och känner mig ganska lugn och redo. Det är ändå inget man kan styra så är bara att försöka ta det som det kommer. Det finns mycket stöd i rummet av både barnmorskor och min Dennis så är övertygad om att det kommer gå bra!

I meddelandet förklarade hon även att det börjar bli lite tungt nu och att hon är mer än redo för att det ska sättas igång:

– Är ganska kämpigt nu i graviditeten med all tyngd så hade det funnits en ”nu kör vi”-knapp så hade jag absolut tryckt! Men får härda ut tills det sker oavsett igångsättning eller om det kommer igång av sig självt. Ut kommer dom alltid!

Tvillingarna kom med 6 minuters mellanrum

Efter flera timmar på sjukhuset var tvillingarna äntligen här! I ett inlägg på Instagram berättar Karin om lyckan.

”Kan ni fatta?! Våra små prinsessor är här efter ett kämpardygn.. Ellen och Annie kom med 6 min mellanrum Helt ofattbart perfekta! Ellen kom först och sedan Annie i säte, därav lite syrebrist men som de snabbt fick ordning på.”, skriver Karin och fortsätter:

”Hade aldrig klarat detta utan min Dennis vid sidan som nu är världens stoltaste pappa Nu väntar en tid på neonatalavdelningen innan vi får åka hem Världens största tack för alla hejarop! Det har pushat en framåt hela dagen”

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandströms nya avslöjande om The island-inspelningen

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första offentliga ord till Hanna Ferm efter romansen

FOTO: Mikaéla Hamrén, Karin Nordström/Instagram

SENASTE NYTT!