ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

12-barnsmamman Madeleine Ilmruds ovanliga namnval till nyfödda sonen

17 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Madeleine Ilmrud
Det har gått två månader sedan Madeleine Ilmrud blev 12-barnsmamma. Nu avslöjar hon det ovanliga namnvalet för nyfödda sonen.
Annons
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idagBrand logo
Familjen annorlunda – så lever några av familjerna idag

I början av september i år fick Familjen Annorlunda-profilen Madeleine Imrud, 40, och maken Mikael Imrud, 44, sitt 12:e barn.

Tittarna fick lära känna familjen 2009 när de medverkade i succéserien Familjen Annorlunda, då hade paret åtta barn, Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie, och dottern Tuva-Li. Sedan dess har familjen växt ytterligare och barnen har fått tre småsystrar Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia. Och nu även en lillebror!

Madeleine Ilmrud om det svåra namnvalet

Under graviditeten fick den kommande familjemedlemmen arbetsnamnet ”Leo” innan de bestämt sig för vad han egentligen skulle heta. Tidigare har Madeleine berättat för Hänt att familjen inte enats över ett bra namn till lillebror.

Leo har varit “arbetsnamnet” sedan början. Uppdaterade om det för länge sedan. Men han har fortfarande inte fått något namn, vi har några olika förslag. Vi får se när familjen kan enas om ett bra namn”, skrev Madeleine i ett meddelande till Hänt.

Annons

Men efter att sonen föddes kunde Madeleine avslöja på Instagram att den nyfödda sonen hade fått ett nytt arbetsnamn, nämligen ”krabban”.

Vi har inte bestämt något namn ännu, just nu går han under ”krabban” eller nått åt Kurthållet som morfar säger. Men vi har inte bråttom, vi är bara glada och lyckliga över att ha honom här hos oss”, skriver Madeleine på Instagram.

Efter att familjen velat lite mellan två olika namn har de nu bestämt sig vad lillebror ska heta.

Ovanliga namnet till nyfödda sonen

Det har gått mer än tre månader sedan parets 12:e barn kom till världen och nu har de äntligen bestämt vad familjens yngsta medlem ska få för namn, nämligen Amadeus. Och på Instagram skriver Madeleine att hon och Mikael hade namnet som förslag redan innan sonen föddes.

”Så har lilla krabban fått ett namn. Ett namn som funnits med sedan han låg i magen. Säg hej till Amadeus”, skriver Madeleine på sin Instagram och delar några gulliga bilder på sonen tillsammans med maken.

FOTO: INSTAGRAM

Annons