LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud om namnet på nyfödda sonen:”Ovanligt”

05 okt, 2022 
Madeleine Ilmrud
Nu är det en månad sen som Madeleine Ilmrud fick sitt tolfte barn.
Men tv-profilen har fortfarande inte delat med sig av något namn.
Nu ger hon oss ett nytt namnbesked om nyfödda sonen.
Annons
Kristin Kaspersen om att ta över AllsångenBrand logo
Kristin Kaspersen om att ta över Allsången

Madeleine Ilmrud är känd från Familjen Annorlunda. Programmet blev snabbt en stor succé och i serien fick vi följa familjer i deras vardag som har många barn. Vi fick följa Madeleine och hennes kille Mikael Ilmrud, 44, som vid sitt första inträde i säsong tre hade sju barn ihop.

Två säsonger senare när de kom tillbaka till serien så hade familjen utökats ytterligare och idag har Mikael och Madeleine 12 barn tillsammans.

Madeleine och Mikael Ilmrud har blivit föräldrar igen

Det var i september som Madeleine och Mikael välkomnade deras tolfte barn till världen. Efter förlossningen delade Madeleine ett bildspel på nyfödda sonen.

Lillebror är här. Allt vi någonsin kunnat önska oss. Efter en lång väntan så kom han i raketfart. Egentligen skulle vi åkt in på igångsättning idag och då skulle syskonen fått varsin födelsedag. Men den här lille killen tyckte det var bättre att dela födelsedag med sin storasyster och valde att göra entré 05.59 igår morse”, skrev Madeleine.

Annons

När Madeleine var gravid med sonen använde hon sig av arbetsnamnet ”Leo”, och hon delade även med sig av beskedet att familjen ännu inte kunnat enas om ett namn till det nyfödda barnet.

Leo har varit “arbetsnamnet” sedan början. Uppdaterade om det för länge sedan. Men han har fortfarande inte fått något namn, vi har några olika förslag. Vi får se när familjen kan enas om ett bra namn”, skrev Madeleine i ett privat meddelande till Hänt.

Madeleine Ilmruds besked om namnet på sonen: ”Ovanligt”

Nu en månad senare delar Madeleine med sig av ett nytt namnbesked om sonen. Det är i en frågestund på Instagram som hon berättar att familjen inte har bestämt något namn än men att paret har två namn som de velar mellan.

”Kommer nog landa i att han får båda namnen men ett som tilltalsnamn. Vi ska bara bestämma oss för vilket. Ena är ganska ovanligt”, skriver hon i storyn.FOTO: TT/INSTAGRAM

Annons