ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud om namnvalet till nyfödde sonen

20 sep, 2022 
André Färnsveden
Madeleine Ilmrud
Madeleine Ilmrud fick nyligen sitt tolfte barn.
Nu avslöjar hon en detalj om namnvalet för Hänt.
Läs mer här!
Annons
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami NikulaBrand logo
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

Programmet Familjen Annorlunda började sändas 2009 och gjorde snabbt succé. Premissen var att följa familjer i deras vardag med många barn. En av familjerna man fick följa i serien var Madeleine Ilmrud, 39, och Mikael Ilmrud, 44, som vid sitt första inträde i säsong tre hade sju barn ihop.

När de sedan kom tillbaka två säsonger senare hade Madeleine fått ännu ett barn. Hon hoppade över säsongen som följde och kom tillbaka i säsong nio med ett nionde barn.

Efter programmet fick Madeline och Mikael tre barn till, där deras senaste barn föddes för bara några veckor sedan.

Madeleine och Mikael Ilmrud har blivit föräldrar igen

För några veckor sedan välkomnade Madeleine och Mikael deras tolfte barn in i världen. Efter förlossningen delade Madeleine ett bildspel på den nyfödda sonen.

Annons

Lillebror är här. Allt vi någonsin kunnat önska oss. Efter en lång väntan så kom han i raketfart. Egentligen skulle vi åkt in på igångsättning idag och då skulle syskonen fått varsin födelsedag. Men den här lille killen tyckte det var bättre att dela födelsedag med sin storasyster och valde att göra entré 05.59 igår morse”, skrev Madeleine.

Madeleine gick tolv dagar över med sonen och på sin blogg förklarade hon att det var både fysiskt och psykiskt påfrestande. Men när han väl kom till världen

Det var otroligt påfrestade både psykiskt och fysiskt. Men jag tror tankarna och väntan var allra värst. Både för mig och för Micke, men kanske på olika sätt. Ibland sa jag till Micke att det kanske inte kommer någon bebis. Men samtidigt så har jag varit världens lyckligaste och tänkt att jag ska njuta av varenda dag jag fått känna honom i magen. Tänk att vi fått uppleva det här ännu en gång”, skriver Madeleine och fortsätter:

Till slut kom han och visst var det värt väntan hundra gånger om”, skriver Madeleine på sin blogg.

Avslöjandet om namnvalet

När Madeleine Ilmrud var gravid med sonen använde hon sig av arbetsnamnet ”Leo”, men familjen har ännu inte kunnat enas om ett namn till det nyfödda barnet.

Annons

Leo har varit “arbetsnamnet” sedan början. Uppdaterade om det för länge sedan. Men han har fortfarande inte fått något namn, vi har några olika förslag. Vi får se när familjen kan enas om ett bra namn”, skriver Madeleine i ett privat meddelande till Hänt.

På Instagram avslöjar hon nu att de har bytt arbetsnamnet till något annat, nämligen ”Krabban”.

Vi har inte bestämt något namn ännu, just nu går han under ”krabban” eller nått åt Kurthållet som morfar säger. Men vi har inte bråttom, vi är bara glada och lyckliga över att ha honom här hos oss”, skriver Madeleine på Instagram.

FOTO: INSTAGRAM, Madeleineilmrud.se

Annons