Höggravida 11-barnsmamman Madeleine Ilmruds sjukdomsbesked

Madeleine IlmrudS

Höggravida Madeleine Ilmrud går i väntans tider och inom några dagar väntas familjen ha utökats med en medlem.
Nu berättar tv-profilen om oron inför förlossningen efter att ha gjort en viss insikt i hemmet.
”Uppgiven och ledsen”, skriver hon på bloggen.
Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula
0:28

Efter reklamen: Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikula

(0:28)

Slå på ljud

Spänningen är olidlig inför att Madeleine Ilmrud, 39, ska föda sitt 12:e barn. Vilken dag som helst kan familjens nya tillskott anlända.

Det var i mars som Madeleine och maken Mikael Ilmrud avslöjade den glädjande nyheten att de ska bli föräldrar till ännu ett barn. Makarna har tillsammans barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

”Vi längtar lite extra till värmen och sommaren, och det beror på en liten hemlis som vi har hållit för oss själva ett tag. Känner mig tacksam som får bära ännu ett hjärta. Det finaste man kan bära. Om allt går bra så blir syskonen 12 i sommar och vi blir föräldrar till ännu ett litet mirakel”, skrev Madeleine när nyheten offentliggjordes.

Missfallet skakade hela familjen

Till en början fick det svenska folket följa den stora familjen i tv-programmet Familjen annorlunda men sedan dess har vi fortsatt fått ta del av uppdateringar genom Madeleines sociala medier.

Lyckan är nu total för familjen som haft både upp och nedgångar på senaste. Innan Madeleine blev gravid med bebisen som väntas födas i dagarna drabbades hon av missfall. På bloggen berättade hon då om den stora sorgen hon kände.

”Vi har förlorat våran bebis. Jag var gravid men hjärtat slutade slå. Jag har den senaste veckan upplevt det värsta jag någonsin varit med om. En smärta jag aldrig tidigare känt. Lika mycket fysiskt som psykiskt.”

Madeleine har tidigare varit öppen kring att förra årets missfall gjort henne lite extra spänd inför förlossningen, då hon inte vågar ta för givet att allt ska gå bra.

Alexandra Rapaport avslöjar – därför älskar hon yrket som skådespelare

Se klippet här!

Stora oron inför förlossningen efter sjukdomsbeskedet

Inte nog med att Madeleine nu fightas med de känslorna så har hon dessutom en annan oro – nämligen att bli sjuk. I samband med skolstart och förskolestart har nämligen sjukdomarna tagit fart i hemmet.

”Hoppas du sovit gott och vaknade med en härlig energi. Här vaknade vi mitt i natten med sjukt barn, som ett brev på posten påkommer nu alla baciller. Typiskt när skolan börjat, det tog inte många dagar innan första insjuknade. Är det inte typiskt? Det kan ju inte komma mera olägligt för våran del just nu med en bebis som är på väg när som helst. Pricken över i:et skulle ju också vara om jag med blir sjuk nu precis innan jag ska föda barn”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

”Känner mig lite uppgiven och ledsen över situationen. Hoppas inte flera av barnen blir sjuka nu, skulle inte kännas bra att behöva lämna dem dåliga om vi måste åka till förlossningen”.

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!