LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Madeleine Ilmrud till sjukhus med dottern Engla-Freja: ”Snabbt försämrad”

06 dec, 2023 
Madeleine Ilmrud till sjukhus med dottern Engla-Freja:
Madeleine Ilmrud har många barn att ta hand om – och nu har en av dem blivit allvarligt sjuk.
”Hon blev snabbt försämrad”, skriver hon på bloggen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Idol-deltagaren dumpad: ”Läste rummet fel”Brand logo
Idol-deltagaren dumpad: ”Läste rummet fel”

Det var i programmet Familjen annorlunda som Madeleine Ilmrud med familj slog igenom på stort. Hon är idag mamma till tolv barn och arbetar med sociala medier.

Hon uppdaterar även sin blogg flitigt. I det senaste inlägget har hon skrivit om att hon fått söka vård för sin dotter Engla-Freja.

”Idag har vi varit hos våran läkare. Engla-Freja har fått streptokocker igen, hon blev snabbt försämrad i lördags och jag tog det dumma beslutet att låta henne börja äta antibiotika igen. Jag vet att man INTE ska göra så, för man ska låta en läkare bedöma och ordinera medicin (så skäll inte på mig). Men nu blev det så på grund av olika anledningar. ”

Annons

Så mår dottern idag – nya beskedet

Hon skriver vidare att Engla-Freja äntligen mår bättre nu, men att hon har en pågående infektion i kroppen.

”Idag kände sig Engla-Freja äntligen bättre igen. Halsprovet visade negativt och det beror ju på att hon äter medicin, däremot så gav infektionsprovet en indikation på att hon har en pågående infektion i kroppen. Vi fick ytterligare medicin utskrivet och nu kör vi ett varv till. Detta är sååå tröttsamt., tänk att vi hållit på så här sedan september. Vi håller tummarna för att ingen mera blir sjuk. Har sagt det förut och jag säger det igen, otroligt tacksam för att vi tillhör världens bästa vårdcentral.”

Annons
Madeleine Ilmrud.

Vidare skriver hon att en annan dotter, Tuvis, har hudproblem, som de passade på att prata om på plats.

”Vi pratade även lite om Tuvis psoriasis, vi väntar på tid till hudläkaren. Jag hade önskat att vi kunde få börja med någon slags behandling redan nu, men det ska vi inte för att de vill att hudläkaren ska få se hur hon ser ut. Men det är tufft för henne, för hon vill inte ha alla dessa stora ”eksem”. Micke har också psoriasis och han lider med Tuvis för han vet hur det känns. ”

Annons