LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Isabella Löwengrip ville operera sig för 360 000 kronor – fick inte

06 dec, 2023 
isabella
Isabella Löwengrip var säker – hon ville göra om hela sin kropp för nästan 400 000 kronor.
Men då satt fästmannen Paul stopp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippetBrand logo
Gunilla Persson berättar exklusivt för Hänt – sanningen bakom virala klippet

Isabella Löwengrip talar nu ut om hur hon upptäckte att hon led av en ätstörning. Det är för Amelia som hon berättar hur det hela uppdagades – när hon berättade för sin kärlek Paul om ett planerat skönhetsingrepp.

Hon hade besökt en klinik för en konsultation, och det hela skulle kosta 360 000 kronor. Hon kallar det själv för en ”helrenovering av kroppen”. Hon hade gått till kliniken då hon ville fettsuga magen, men då hade kirurgen hittat flera ställen att fixa till ”när de ändå håller på”. Häng på armarna, under hakan och knäna skulle också stramas till. Men när hon berättade detta för Paul blev han förbannad:

– Paul blev jättearg, stannade bilen, och han som i princip aldrig ens höjer rösten skrek att det här är inte okej Isabella, det är sjukligt, nu får du söka hjälp.

Isabella fick diagnosen snabbt – mår bra idag

Sagt och gjort, Isabella gick på ett möte. Behandlaren bedömde då snabbt Isabella och sa att ”Du har en ätstörning, och det är en sjukdom. Du är sjuk. Men det finns hjälp att få, behandling som fungerar.”

– Hon bekräftade att det var ett verkligt problem, att jag inte behövde leva så här längre, att jag skulle få hjälp.

I somras postade hon ett inlägg på sin blogg om ätstörningarna, efter att ha blivit friskskriven från ätstörningskliniken.

– Jag känner mig stolt över att jag tog tag i det här. Man kan gå på stranden i bikini utan att tänka på hur magen ser ut, säger hon till tidningen.

FOTO: Stina Stjernkvist / TT /

Annons