Madeleine Ilmruds skräck efter maken Mikael Ilmrud kollaps i hemmet

Madeleine Ilmrud om Micke

Madeleine Ilmrud, känd från Familjen annorlunda, har den senaste tiden kämpat mot diverse sjukdomar som drabbat familjen.
Nu berättar hon om en otäck händelsen med maken Mikeal.
”Ramlade ihop i köket”, skriver Madeleine på sin blogg.

Madeleine Ilmrud, 39, blev känd för det svenska folket när hon medverkade i tv-programmet Familjen annorlunda 2009. Där fick tittarna följa henne och maken Mikael Ilmrud samt deras barn Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li.

Idag har den redan så stora familjen utökats med ytterligare tre döttrar, Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia, som föddes efter inspelningen av realityserien.

Men den senaste tiden har familjen drabbats av sjukdomar. Nu berättar Madeleine om sonen och makens kamp.

Mirka om 17-åriga dotterns tuffa sjukdomskamp

11-barnsmamman Madeleine anmäldes till Socialtjänsten

Madeleine är aktiv på både Instagram och sin blogg, där uppdaterar hon flitigt sina följare och läsare om sin vardag tillsammans med barnen och maken.

Men för ett tag sedan var det dessvärre ingen rolig uppdatering hon gav sina läsare på bloggen. Det var i slutet av sommaren förra året som någon anmält henne till socialtjänsten.

På sin blogg gav Madeleine Ilmrud svar på tal till den person som har anmält henne. Hon förklarade även att hon kontaktat sin advokat och att ärendet hos socialtjänsten blivit nedlagt.

”Det finns så många barn som mår dåligt och behöver stöd och hjälp på riktigt och så väljer du att ta den tiden från de som verkligen behöver den hjälpen för att du stör dig på mig. Det är sjukt!”, skrev Madeleine då på sin blogg.

Madeleine Ilmrud om sonen och makens sjukdomskamp

Det har varit en tuff period för 11-barnsmamman, som inte bara råkat ut för en anmälan till socialtjänsten utav även kämpat med diverse sjukdomar.

Förra året drabbades hon själv av koncentrationssvårigheter och hjärtklappning. Hon beslutade sig snart för att göra en hälsokontroll.

Där visade det sig att Madeleine hade väldigt dåliga blodvärden och läkarna skrev ut medicin och strax efter att hon tagit de nya tillskotten började hon genast må bättre.

I veckan uppdaterade hon sin blogg igen och i det nya inlägget förklarar Madeleine att sonen Adam har blivit sjuk i influensan.

”Han avslutade förra året med att vara hemma från skolan och vara sjuk i influensan. Och startade nu det nya året med att vara hemma för S. Tycker så synd om honom.”

Madeleine Ilmrud berättar att även maken Micke och sonen William känt samma smärta över bröstet. Faktum är att det Micke blivit så pass illa däran att han ramlade ihop i köket.

”För Micke så blev det väldigt jobbigt, 1,5 vecka efter hans andra dos av Moderna. Han ramlade ihop i köket, klagade på svettningar och smärta. Han tog sig in i sovrummet och jag ville ringa 112, men det ville absolut inte. Efter en stunds vila så kände han sig mycket bättre, men skärrad.”

Hon avslutar inägget med att skriva att Micke idag är helt återställd efter det som hände.

Vi hoppas att familjen Ilmrud mår bättre snart!

LÄS OCKSÅ: PT-Fias bild väcker reaktioner – efter kärlekslyckan med Tareq Taylor

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter upptäckten i Tillsammans mot cancer-galan 2022

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!