LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Madeleine Ilmrud kritiseras efter hennes beslut med dottern EmmyLou

22 jan, 2021 
Madeleine Ilmrud
11-barnsmamman Madeleine Ilmrud har tagit ett beslut att uppfylla en av dottern EmmyLous högsta önskningar.
Men nu möts hon av kritik från bloggläsarna.
”Varför?”, skriver en läsare.
Annons
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknandeBrand logo
Madeleine Ilmruds oro efter dotterns plötsliga insjuknande

Madeleine Ilmrud, 38, är mamma till elva barn. Hon blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Familjen annorlunda på TV4. Hon var med under flera säsonger och hon fick många fans runtom i landet. Men efter flertalet säsonger valde hon och maken Micke Ilmrud att lägga skorna på hyllan.

Sedan dess har hennes följare ändå fått ta del av familjens liv genom Madeleines sociala medier. Följarna får hänga med i hennes vardag tillsammans med de elva barnen Mathilde-Isabelle, Emmy-Lou, Tuva-Li, Charlie, Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, Victor och den ett år gamla dottern Livia-Leonore.

På bloggen delar 11-barnsmamman gärna med sig av sina tankar och allt möjligt som rör barnen och familjens vardag. Nyligen tog hon ett stort beslut för barnen när det kom till vaccinationsfrågan.

11-barnsmammans beslut för barnen

Madeleine har inte haft ett lätt år bakom sig, då allt blir mycket krångligare när barn blir hemskickade från förskolan för minsta lilla förkylningssymptom. För några veckor sedan berättade Madeleine att barnen Adam och Engla-Freja hade insjuknat i något som de tror var corona.

Annons

I och med att Engla-Freja har några småsyskon har hon många som ser upp till henne. Inte minst lillasystern EmmyLou. När Engla-Freja bara var ett år gammal lät Madeleine henne ta hål i öronen. Detta är något som EmmyLou också velat, ända sedan hon var tre år.

”Jag har sagt nej till hål i öronen trots att EmmyLou tjatat sedan hon var tre år. Jag vet att jag vid något tillfälle en gång sa att hon var tvungen att fylla sex år innan hon skulle få ta hål, och det är hon ju nu så det var bara för mig att hålla mitt löfte.”, skriver hon nu på bloggen.

Kritik mot Madeleine Ilmrud efter beslutet med EmmyLou

Madeleine fick mycket kritik efter att hon låtit Engla-Freja ta hål i öronen redan vid 1 års ålder. Därför har hon nu väntat med beslutet tills att lillasystern EmmyLou blivit tillräckligt stor.

Nu när EmmyLou fyllt sex år kan inte hennes mamma säga nej till hennes önskan längre, och har därför låtit henne ta hål i öronen nu. Något som bloggläsarna nu verkar ha en helt annan åsikt om.

”Varför ska de ha örhängen som småbarn! De kan fastna och de kan ryckas loss (tro mig) De kan framkalla allergier. Att de ska ha äkta örhängen eller från nåt visst märke är inga garantier att slippa allergi”, skriver en.

FOTO: Stefan Jerrevång/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons