Ludvig Andersson om den bortklippa scenen – efter fusket i Robinson

Ludde Andersson & Anders Öfvergård

När Ludvig Andersson kom tillbaka till Robinson berättade han för de andra deltagarna om fusket i Gränslandet. Men detta har TV4 valt att klippa bort.
Nu berättar han för Hänt om den bortklippta scenen.

Det populära tävlingsprogrammet Robinson är i full gång och under veckan hände det något som fick många att reagera. Det kom nämligen fram att deltagarna Tova-Sophia Aronsson och Alexander Chennaoui hade tagit kontakt med några campare i närheten som också skjutsade de till Haparanda för att låta de storhandla på Ica Maxi - vilket såklart bryter mot alla regler i tävlingen. Det tog inte lång tid innan produktionen fick reda på vad som hade hänt, men enligt Tova-Sophia hade de till en början överseende med fusket.

– De såg ändå mellan fingrarna och sa "en gång ingen gång" och så sa de "lämna in om ni har nåt mer", berättar hon för Hänt.

Men det var när Ludvig Andersson kom till Gränslandet som de valde att agera. När Ludvig fick reda på att produktionen faktiskt visste om vad som hade hänt men ändå låtit de vara kvar i tävlingen ställde han nämligen ett ultimatum. I en intervju med Hänt berättar han vad han sa:

– Då blev jag bara förbannad och sa: "antingen gör ni nåt åt detta nu eller så kommer jag gå härifrån och bryta tävlingen". Det kändes rakt igenom hela kroppen att detta är så fel.

Men det är långt ifrån det enda som TV4 valt att klippa bort. Nu berättar Ludvig om den bortklippta scenen i Robinson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tova-Sophia om TV4:s hårda behandling efter fusket

Efter Ludvigs samtal med produktionen valde de tillslut att agera, och Anders Öfvergård kom därför till Gränslandet för att ta ett allvarligt snack med Alex och Tova-Sophia.

I programmet får man se hur han skäller ut deltagarna efter noter innan han tillslut ber de lämna programmet med omedelbar verkan. I en intervju med Hänt berättar Tova-Sophia om TV4:s hårda behandling.

LÄS MER: Så ser David Hasselhoffs dotter ut idag
Avslöjar

– Jag fick inte säga hejdå till Wilma och Ludde. Jag hade velat ge Wilma en kram typ. Men vi fick inte ens packa väskan själva utan de packade ihop vår väska åt oss. Och sen blev vi körda i en bil till flygplatsen direkt. Så vi åkte inte ens till hotellet emellan utan vi åkte direkt till flygplatsen i de där sunkiga kläderna. Jag trodde man skulle få smälta det över typ en natt i Haparanda. Men nej, det var verkligen direkt till flygplatsen, säger hon.

Ludvig om den bortklippa scenen i Robinson

Efter den händelserika tiden i Gränslandet fick Ludvig tillsist komma tillbaka till Robinson, och när han anlände till den andra gruppen hade ingen av de någon aning om vad han hade varit med om. För tv-tittarna ser det inte heller ut som att de får reda på det, men för Hänt kan Ludvig berätta att han faktiskt talade om för de andra vad som hade hänt - men att TV4 valt att klippa bort det.

”Jag berättade för allihopa direkt när jag anlände och deras reaktioner var vad man hade kunnat förvänta sig efter de fått reda på att andra deltagare fuskat”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Tova-Sophia om regelbrottet i Robinson – det hände sen

LÄS OCKSÅ: Mia Parneviks kamp efter husförsäljningen