LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love is blind-Meira ryter ifrån mot Netflix efter upptäckten: ”Det gör mig ledsen”

20 jan, 2024 
Svenska Love is blind har gjort stor succé på Netflix.
Nu ryter deltagaren Meira Omar ifrån och kritiserar klippningen i programmet.
”Om det var så illa som det skildras så skulle ingen av oss ha stannat”, skriver hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskapBrand logo
Love is blind-Oskars dealbreaker – det är partnerns sämsta egenskap

Love is blind Sverige har blivit en viral succé. Av de 32 deltagare som var med i programmet från start har fem par nu förlovat sig och begett sig på en resa ihop med sin trolovade.

Programmet går ut på att paren får se varandra för första gången efter att de förlovat sig. Innan dess har de bara dejtat varandra i kapslar med en väg emellan dem.

Fram tills bröllopet får paren bo med varandra och lära känna varandra djupare innan det är dags att säga ja eller nej som man och hustru.

Paren som återstår är Lucas och Emilia, Krisse-Ly och Rasmus, Sergio och Amanda, Catja och Christofer samt Oskar Nordstrand och Meira Omar.

Love is blind-Meira ryter ifrån mot Netflix efter upptäcken

Men det finns deltagare som inte när nöjda med hur Netflix har klippt programmet. Ett par som har blivit omtalat är Oskar och Meira, i avsnitten får tittarna vittna deras stela dejter.

Annons

I ett nytt inlägg väljer Meira att gå ut och försvara sig, hon riktar kritik mot Netflix hur produktionen har klippt programmet.

”Det gör mig ledsen att alla timmars dejtande med Oskar i kapslarna och också på Cypern har klippts bort och hårt redigerats till några minuter av dramatik och obekvämlighet och inget mer”, skriver hon och fortsätter:

”Även om jag verkligen kände osäkerhet och rädsla (jag menar, ett äktenskap stod på spel trots allt) hade jag också en stark magkänsla och tillit till att detta var värt att fortsätta. Vi delade så många vackra dejter och hoppfulla samtal om framtiden som ni aldrig fick se.”

Meira ber tittarna att ha i åtanke att det som visas inte helt representerar deras förhållande vid tidpunkten och att det kommer mer i kommande avsnitt.

”Tro mig, om det var så illa som det skildras så skulle ingen av oss ha stannat”, skriver hon.

Love is blind-Oskar om klippningen i programmet

I en intervju med Hänt ger Oskar sin syn på klippningen av hans och Meiras stunder tillsammans.

Känner du att din bild är rätt porträtterad eller håller du med Meira?

– Jag läste det inlägget och jag håller med Meria i väldigt mycket i det hon säger. Vi hade mycket fina stunder tillsammans och det faller bort helt och hållet. De spelar väldigt mycket på någon typ av rädsla hos henne och att en attraktion inte skulle finnas. Jag tror inte det är riktigt rättvis bild av hur det faktiskt var och jag kan verkligen stå bakom det inlägget faktiskt, säger Oskar.

Annons