TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lotta Lundgren säljer sin lyxiga lägenhet – se alla bilder här

25 jan, 2021 
Lotta Lundgren flyttar
I sju år har Lotta Lundgren bott i sin lägenhet i Midsommarkransen.
Nu har TV4-profilen bestämt sig för att flytta – och den lyxiga trerummaren ligger ute för försäljning.
Se alla bilder här!
Annons
Lotta Lundgren flyttar – se alla bilder på lyxiga lägenheten härBrand logo
Lotta Lundgren flyttar – se alla bilder på lyxiga lägenheten här

Programledarduon Lotta Lundgren, 49, och Erik Haag, 53, har blivit en riktig favorit hos tittarna. 2012 gjorde de succé med serien Historieätarna och sedan dess har jobben rullat in.

Lotta och Erik är inte bara en duo framför kameran. De träffades i samband med inspelningen av SVT-programmet och efter att de båda skilt sig från sina före detta partners inledde de en kärleksrelation. Lotta har tidigare pratat om kampen efter skilsmässan.

– Det är jättejobbigt, jättesvårt och jättesorgligt att inte lyckas med sitt äktenskap. Det är ett bakslag man får leva med hur länge som helst, sa hon i en intervju med Femina nyligen.

Lotta Lundgrens ovanliga boendesituation med pojkvännen Erik Haag

Trots att Erik och Lotta har varit ett par i många år lever de som särbor och bor tillsammans varannan veckan. De håller till i pojkvännens hus i skärgården när de väl får tid ihop, vilket Lotta tidigare har berättat om i podcasten Della Q.

Annons

– Det är ett boende som liksom doftar privat, här ser man inte en käft på en vecka, sa Lotta i podden när hon beskrev Eriks hus.

Varannan vecka är de med sina barn som de har från sina tidigare äktenskap. I intervjun med Femina förklarade Lotta Lundgren att hon har en väldigt bra relation till pojkvännens barn.

– De är otroliga människor hela bunten, inte vilka människor som helst. Man kan konstatera att jag har haft väldig tur.

Lotta Lundgren flyttar – här är alla bilder

Nu är det dags för en förändring i familjen Lundgren/Haag. Lotta har nämligen bestämt sig för att sälja sin lägenhet, som ligger i Midsommarkransen, söder om Stockholm. Hon blir dock kvar i samma område efter flytten.

”Efter sju år här ska jag flytta hela 300 m. Blandade känslor. Trivs egentligen väldigt bra här”, skriver TV4-profilen på Twitter.

I inlägget har hon länkat till annonsen där man kan se bilderna inifrån den lyxiga trerummaren. Bostaden är på hela 90 kvadratmeter och utropspriset ligger på 5 795 000 kronor.

Annons

”Underbart luftig och spatiös trea i toppskick med studiokänsla i ombyggd fabrik från 1938”, står att läsa i annonsen.

Hur Lotta Lundgrens nya lägenhet ser ut är ännu oklart – men av dessa bilder att döma kommer hon säkerligen att inreda även nästa boende med finness!

Lotta Lundgrens lägenhet
Vardagsrum.
Lotta Lundgrens lägenhet
Böcker, böcker, böcker.
Lotta Lundgrens lägenhet
Vardagsrum.

Se alla bilder inifrån lägenheten i spelaren ovan!

FOTO: Svensk Fastighetsförmedling, Janne Danielsson JAD

Annons