Lotta Engbergs första video med sambon doktor Mikael på Instagram

LOTTA ENGBERG OCH MIKAEL SANDSTRÖM

Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström blir allt mer bekväma med att visa upp sina känslor för varandra i offentligheten.
Nu har Lotta för första gången lagt upp ett inlägg med sambon i sociala medier.

Lotta Engberg, 58 och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, har börjat visa upp sin kärlek i sociala medier. Förutom att vara nyblivna sambor så spirar kärleken mellan turturduvorna. Deras vägar har korsats förr, men det var inte förrän Lotta gjorde en offentlig flirt i kvällspressen som kärlekssagan startade.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

RADARPAR Tildes återförening med David – efter splittringen

Mikael Sandström om nya projekten med Lotta Engberg

I en tidigare intervju med Hänt har Mikael tidigare berättat att att de har kommit i ordning relativt fort i huset men att det är lite kvar. Strax efter kärlekslyckan bestämde sig paret nämligen för att flytta till en gemensam villa i Göteborg.

– Vi tycker det går rätt så snabbt fram, men vi är inte klara eller inflyttande. Vi ska upp med mer saker som lampor och tavlor, säger Mikael.

Sedan Mikael blev sambo med Lotta har livet blivit roligare, berättar han.

– Det känns jättespännande, på väldigt många olika sätt. Det är så mycket roligare! Det är ett helt annat liv, hon är en intensiv och levnadsglad person. Nu har jag någon annan att ta hänsyn till.

Mikael och Lotta har dessutom flera planer ihop. De båda har just nu fullt upp med jobb, Lotta leder Bingolotto och Mikael har uppdrag för Nyhetsmorgon.

Parets framtidsplaner är just nu att bo in sig i huset och de skulle även vilja resa ihop snart. Mikael har tidigare berättat att de också har planer på dra ihop ett gemensamt tv-projekt.

– Vi ska bo ihop oss och vi har lite olika resplaner, men då måste världen förändras först. Vi vill väldigt gärna resa båda två, sen vore det väldigt roligt om man kan göra någon form av tv tillsammans, inget planerat men det kanske finns en form för det.

Lotta Engberg visar upp Mikael Sandström för första gången

Lotta Engberg brukar inte uppdatera sina sociala medier särskilt ofta. Sedan hon blev tillsammans med doktor Mikael har hon faktiskt inte lagt upp ett enda inlägg om eller med honom.

Men nu väljer Bingolotto-profilen att bryta tystnaden med ett kärleksfullt videoklipp ihop med sin sambo.

Till videon skriver Lotta: ”Lär mej nya trix tills i sommar.”

Flera kommenterar parets video, bland andra Malin Watson, som skulle ha medverka i Let's dance tillsammans med Mikael i fjol, innan han bestämde sig för att hoppa av programmet till förmån för sitt viktiga jobb inom vården.

”Ni är Magiska! Störst av allt är Kärleken!”, skriver hon.

Charlotte Perrelli var även hon snabb och har kommenterat: ”Sjukt roligt!!!”

LÄS OCKSÅ: ÄRLIGT Lance bryter tystnaden om Louie Marti

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens bröllopsbesked med Christian Bauer

FOTO: Tommy Holl/TT / Karin Törnblom/TT

Senaste nytt