LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Little Jinders ovanliga namnval till nyfödde sonen – det heter han

09 nov, 2020 
Josefine Little Jinder
Tidigare i höst blev Josefine “Little Jinder” Jinder mamma för första gången.
Nu kan Hänt avslöja artistens ovanliga namnval till den nyfödde sonen.
Annons
Fem saker du inte visste om Little JinderBrand logo
Fem saker du inte visste om Little Jinder

Artisten Josefine “Little Jinder” Jinder, 32, har en lång karriär bakom sig. 2008 släppte hon sin första EP och sex år senare kom det stora genombrottet. 2016 var Little Jinder en av deltagarna i TV4:s Så mycket bättre och i programmet levererade hon flera hits som har spelats flitigt på radion.

Efter succén i Så mycket bättre har Josefine satsat helhjärtat på musiken och lyst med sin frånvaro i tv-rutan. Hösten 2019 dök hon dock upp i TV4 igen, då i realityserien Expeditionen. I programmet fick vi se henne ta sig an den stora utmaningen att bestiga det 6 000 meter höga berget Lobuche Peak i Nepal.

Första orden om gravidlyckan

I slutet av april delade Little Jinder med sig av ett glädjande besked till fansen. Intill en bild där hon står och håller om sin växande mage skrev hon:

”Jag producerar mer än ett mixtape i år!”.

I kommentarsfältet var följarna snabba på att skicka gratulationer till den blivande mamman.

Annons

”Fina fina du!!! Grattis”, hälsade Peg Parnevik då.

Vem Josefine Jinder är tillsammans med har hon valt att hemlighålla. På Instagram har fansen fått nöja sig med kryptiska besked om vem pappan till barnet är.

”Vi har känt varandra många år innan vi blev ihop så det känns rätt irrelevant typ?”, har artisten tidigare skrivit som svar på en fråga om hennes pojkvän.

Little Jinder har blivit mamma

Little Jinders första barn har nu kommit till världen och i september delade hon med sig av sina första ord om livet som nybliven mamma.

”När jag inte längre är fullkomligt ockuperad av en ny liten själ kanske jag blir mindre tillbakadragen men jag trivs så bra med att vara för mig själv…”, skrev hon på Instagram då.

Efter detta blev fansen allt mer nyfikna på den lilla bebisen, varpå Josefine kom med ytterligare ett par ord om tillskottet.

Annons

”Ni frågar massa om bebisen! Jag blev mamma för två veckor sedan! Det största som hänt!”.

Det heter Little Jinders son

Josefine “Little Jinder” Jinder har varit väldigt sparsam med detaljer om bebisen, men enligt nya uppgifter till Skatteverket har artisten fått en son.

Även den lille pojkens namn är nu registrerat. Enligt Skatteverket har han fått namnet Gio Nikolaus Jinder. Det finns dock ännu inget faderskap registrerat.

Enligt SCB har tio kvinnor samt tio män i Sverige Gio som förnamn. Namnvalet är med andra ord väldigt unikt och annorlunda!

FOTO: Beatrice Lundborg/DN/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons