LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Lisa Lindvall om besvikelsen i Bonde söker fru – vad hände sen?

21 feb, 2023 
Lisa Lindvall i Bonde söker fru – vad hände sedan?
Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson fann varandra under turbulenta omständigheter i Bonde söker fru 2020.
Till tittarnas förtjusning så dök de upp i Bonde söker fru – vad hände sedan? i fjol.
Nu berättar Lisa om besvikelsen under inspelningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför ville Mats Wester i Nordman inte ställa upp i Mello 2023 – Håkan Hemlins hemliga kuppBrand logo
Därför ville Mats Wester i Nordman inte ställa upp i Mello 2023 – Håkan Hemlins hemliga kupp

Lisa Lindvall och Pontus Mikaelsson fann varandra i Bonde söker fru 2020. Men vägen var inte helt spikrak och relationen fick sig en turbulent start när Pontus i slutvalet valde att gå vidare med en av de andra brevskrivarna, Emmy Ohlsson.

Efter valet så ångrade han sig och Lisa och Pontus kärleksresa togs upp på nytt – och tur var väl det! Idag lever de nämligen tillsammans och har dessutom fått dottern Iselin som snart fyller ett år.

Till tittarnas stora förtjusning dök hela familjen upp i fjolårets Bonde söker fru – vad hände sedan? Men lika glada som tittarna blev, lika förvånade blev de nog när Linda Lindorff, 50, saknades i rutan och Carolin Björnerhag agerade programledare istället.

Lisa berättar om besvikelsen i Bonde söker fru – vad hände sedan?

Programledarbytet var något som blev en liten besvikelse för Lisa. De kom nämligen Linda väldigt nära under säsongen och sanningen är den att hon var en av de första som fick veta att de väntade tillökning i familjen.

Annons

De hade minst sagt sett fram emot att Iselin skulle få träffa Linda, som ändå är en av anledningarna till att de faktiskt hittade kärleken i varandra.

– Det var jätte roligt! Kul att få visa upp Iselin. Lite ledsamt att vi inte fick träffa Linda, det hade ju varit mysigt. Eftersom det var henne som vi berättade för när vi träffade henne senast. Det var då vi berättade för henne att vi var gravida, säger Lisa till Hänt och fortsätter:

– Så vi kände väl lite att det hade varit så kul att få träffa henne och hon hade fått träffa Iselin. Men det var mysigt ändå.

Pontus okända jobb – utanför lantbruket

Familjen är bosatta i Dalarna och under vintern så finns det inte mycket att göra på lantbruket. Då tar sig Pontus an en del andra uppgifter istället och kör bland annat bort snö från vägarna. Något som tagit upp mycket av hans tid.

– Han har jobbat mycket nu. Han snöröjer ju nu på vintrarna. Han kör bort snö när det kommer, och halkbekämpning och sandar ute i stan. Eftersom det inte är något på vintrarna med lantbruket så får han göra lite annat då.

Annons

Lisa är fortfarande hemma med Iselin och har tagit upp sina studier igen. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi och pluggar nu två kurser till på halvfart för att kunna vara hemma med dottern längre.

– Jag håller på att plugga faktiskt. Det är både att jag tycker att det är kul men också för att kunna vara hemma med henne längre, berättar Lisa och fortsätter:

– Så nu försöker jag plugga samtidigt på dagarna som jag är hemma med henne. Det är inköpsteknik och projektledning. Så får vi se vad som händer sen.

FOTO: TV4

Annons