PH-vinnaren Lisa Jönsson har fått en dotter – ovanliga namnvalet

Lisa Jönsson

Lisa Jönsson blev vinnare av Paradise hotel 2017.
Nu har hon blivit mamma och visar upp första bilden på dottern – samtidigt som hon avslöjar ovanliga namnvalet.
”Du är min första, största och enda kärlek”, skriver Lisa.
Slå på ljud

Lisa Jönsson, 26, vann Paradise hotel 2017 tillsammans med deltagaren Sanel Dzubur. I fjol var Lisa dessutom tillbaka i tv-rutan då hon medverkade i Celebrity Ex on the Beach.

I december kom Lisa med en nyhet som skulle förändra hela hennes liv – nämligen att hon skulle bli mamma, vilket dessutom kom som en chock för henne själv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

HÅRDA KRAV Nya beskedet om Benjamin's efter succén

Lisas ärliga ord om graviditeten – därför är pappan inte med i bilden

Graviditeten innebar en stor lycka för reality-profilen. Men i samband med att Lisa gick ut offentligt med att hon var gravid berättade hon att pappan inte kommer vara delaktig överhuvudtaget.

Och Lisas egna ord om att ta sig an rollen som ensamstående förälder hyllades på sociala medier. Hon har även medgett att hon har flera nära och kära som kommer finnas vid hennes sida.

Dock har frågorna om pappan till barnet gått varma, och Lisa har inte varit snål med att informera följarna om hur det verkligen ligger till.

Lisa trodde nämligen tidigare att hon inte kunde bli gravid, så när hon plussade på stickan kom det att bli en självklarhet att behålla barnet.

”För att återkomma till pappan AKA donatorn som vi numer kallar honom, så gjorde han sitt val de tio gånger han valde att fa utlösning i mig nar vi hade sex, utan en fundering på preventivmedel någon av dessa gånger. Och hörni, inte EN gång. TIO gånger. Han vet dessutom om att jag drömt om barn”, har Lisa tidigare skrivit på Instagram.

Lisa Jönsson har fått en dotter – avslöjar ovanliga namnvalet

Och nu har Lisa fött en liten dotter, vilket hon delar med sig av på Instagram där hon beskriver sin stora lycka och kärlek. Hon avslöjar dessutom namnvalet till bebisen – som inte är särskilt vanligt.

”Sia. Jag har inte trott på kärlek vid första ögonkastet tidigare, men nu har du ändrat min uppfattning. Du är min första, största och enda kärlek. Tack för att du kom och skapade våran stjärnfamilj tillsammans med mig. Nu är jag hel. Jag kommer att älska dig villkorslöst, för alltid. Hon kom 02:07 den 31 maj. 3740g och 52cm”, skriver Lisa på Instagram.

Dottern kommer alltså heta Sia, vilket inte tillhör vanligheterna i Sverige. Enligt statistik från SCB är det bara 150 personer i Sverige som har Sia som tilltalsnamn. Stort grattis!

När Hänt når Lisa beskriver hon sig som lyckligast i världen.

”Tack bästa. Det känns helt fantastiskt. Jag är stoltast och lyckligast i världen tror jag.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Så mådde Olivia Baldwin när hon kom hem från Robinson

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks barnbeslut med Filip Lamprecht – så tänker de kring namn

FOTO: Instagram/ Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!