Linus Wahlgrens okända relation till Elina Raeder från Gift vid första ögonkastet

Linus Wahlgren är ett känt ansikte för de flesta i Sverige.
Men efter sin skilsmässa från Jessica Wahlgren har han varit väldigt förtegen om sitt kärleksliv och sina privata relationer.
En relation vi dock kan avslöja är den till Elina Raeder – känd från Gift vid första ögonkastet. Så här ligger det till!

Linus Wahlgren, 44, är en svensk skådespelare och musikartist. Han är den yngsta i den kändistäta familjen Wahlgren. Tidigare har han varit gift med Jessica Wahlgren som han även har barnen Love Linn och Colin tillsammans med.

Just nu är Linus aktuell i serien Udda veckor på Discovery+. Där spelar han Christine Meltzers ex-make och tillsammans ska de pussla ihop livet som föräldrar och varannan-vecka livet. Detta är ett liv som Linus egentligen är relativt bra på, eftersom det är så han har det i verkliga livet med ex-frun Jessica.

Att Christine och Linus kommer bra överens är något de visat upp tydligt på sociala medier. Men Linus har även jobbat med andra power-kvinnor, till exempel i långfilmen Hundtricket från 2002. Då spelade han mot ingen mindre än Josephine Bornebusch.

Linus Wahlgrens okända relation till Elina Raeder

Elina Raeder är kanske känd för de flesta genom sitt medverkande i förra årets säsong av det populära tv-programmet Gift vid första ögonkastet, där hon blev ihopparad med Albin Ringstad.

"TYDLIGT" Elisa om dottern Irmas krav – lyckan efter skilsmässan

Men de visade sig snabbt vara ett ganska omaka par. Elina kom med en del syrliga kommentarer och ville att Albin skulle bita ifrån, vilket han inte gjorde. Dessutom hade hon katter och han är kattallergiker. Trots det ville Albin fortsätta äktenskapet – men Elina valde att avsluta förhållandet.

– I mitt huvud så innebär ett ja att ”vi testar lite längre och ser vad som händer”, har Albin sagt till Hänt tidigare.

Äktenskapet blev rekordlångt och numera har ex-paret gått vidare på olika håll.

Men Elina har innan hennes medverkan i det omtalade dejtingprogrammet jobbat som röstskådespelare. Det är hennes röst som hörs i det populära barnprogrammet Arthur. När serien kom till Sverige gjordes Arthurs röst av Leo Hallerstam medan lillasystern Lillemor spelades av Elina och bästa vännen Hjärnan av ingen mindre än Linus. Elina och Linus relation går alltså hela 25 år tillbaka i tiden och de har jobbat med samma stora projekt under en lång tid.

Tidigare i veckan kom den tråkiga nyheten att serien Arthur läggs ner efter 25 år.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren kritiseras efter bilden på Bianca och Benjamin Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Carolas svåra sjukdomskamp – därför kollapsade hon

FOTO:

SENASTE NYTT!