TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Linus Wahlgrens okända relation till Christine Meltzer

19 mar, 2021 
Christine Meltzer, Linus Wahlgren
Skådespelarna Christine Meltzer och Linus Wahlgren är aktuella i nya dramaserien Udda veckor, som har premiär i vår.
Men nu visar det sig att Christine och Linus även umgås och skojar med varandra, när kamerorna är av.
– Love love, säger Linus i en Instagram-story.
Annons
5 saker du vill veta om skådespelaren Linus WahlgrenBrand logo
5 saker du vill veta om skådespelaren Linus Wahlgren

Christine Meltzer, 46, och Linus Wahlgren, 44, är högaktuella i den nya dramaserien Udda veckor, som har premiär på Discovery+ i vår.

I serien spelar de erfarna skådespelarna varandras ex-partner, och tillsammans har de tre barn, som de roddar varannan-vecka-livet med. Bakom produktionen står FLX, som i grunden är Felix Herngrens filmbolag. Produktionsbolaget har bland annat gjort de populära serierna Kärlek och anarki, Bonusfamiljen, Pappas pojkar och Helt perfekt.

– Jag är så supermallig över denna dramakomediserie. Det startade som en idé om att få följa en ensamstående mamma. Att vi nu är i full gång med att filma tillsammans med världens drömcast och drömregi gör att jag nyper mig lite armen varje dag jag går till inspelningen, sa Christine Meltzer i ett pressmeddelande när nyheten släpptes.

Christine Meltzer och Linus Wahlgren jobbar ihop

Anledningen till att Christine är så mallig över den nya produktionen kan ha att göra med att hon varit med och skrivit serien. Men Christine har sedan tidigare lång erfarenhet inom filmbranschen.

Annons

Hennes karriär tog rejäl fart redan för 16 år sedan när hon var en av huvudpersonerna i Hey baberiba. Tillsammans med Peter Magnusson och David Hellenius underhöll hon svenska folket på fredagarna, genom att imitera kändisar. Då blev hon även utnämnd till Sveriges roligaste kvinna.

Sedan dess har karriären fortsatt och den senaste tiden har man kunnat se henne i bland annat Sommaren med släkten och Parterapi.

Så är Linus och Christines verkliga relation

Linus Wahlgren har också en gedigen karriär inom skådespeleri. På senaste tiden har man kunnat se honom i kriminaldraman som Morden i sandhamn, Bäckström och Beck. Men nu har han alltså fått den ena huvudrollen i nya serien Udda veckor, där han spelar Christine Meltzers ex.

Linus delar gärna med sig av sin vardag och sina vänskaper på sin Instagram-story. Att han och Christine känner varandra är ingen hemlighet, men nu har han lagt upp ett skämtsamt klipp där följarna får se en ny sida av deras relation.

I klippet retas Linus lite med Christine, men snabbt lägger han till orden "Love love". De verkar med andra ord ha en kärleksfull och skämtsam relation.

Christine Meltzer
Christine skrattar åt Linus skämt.

Udda veckor har premiär på Discovery+ senare i vår.

FOTO: Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT, Anders Wiklund/TT

Annons