Doreen Månsson försvann helt från rampljuset – så lever hon idag

Doreen Månsson

Doreen Månsson har varit känd för svenska folket i nästan 20 år.
Men den senaste tiden har hon inte dykt upp i tv-rutan speciellt ofta.
Så här ser programledarens liv ut idag!

Det var i början av 2000-talet som Doreen Månsson, 46, blev känd för svenska folket. Hennes karriär startade med att hon var programledare för barnprogrammet Bolibompa.

2007 ledde Doreen Idol halvtid och Idol eftersnack tillsammans med Hannah Graaf, 42. Året därpå fick hon sin alldeles egna pratshow, Doreen 21.30, som visades på SVT.

LÄS MER: Karl Fredrik om verkliga relationen till paret Mandelmann

Sedan dess har Doreen medverkat i en rad olika tv-program, som bland annat Fångarna på fortet och På spåret. Senast vi fick se Doreen som programledare var när hon tillsammans med Lasse Kronér, 58, styrde skutan under Världens barn-galan, Tillsammans för världens barn 2017.

Men hur ser Doreen Månssons liv ut idag egentligen?

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Doreen Månsson och sambon Henrik Hallgren

När det kommer till privatlivet är Doreen tillsammans med reklamfilmsregissören Henrik Hallgren, 44, sedan många år tillbaka. De träffades på jobbet under produktionen av Dilemman med Doreen och sommaren därpå blev de ett par.

– Jag föll verkligen för hans hjärna. Han är ju väldigt varm, lojal och en fin person så klart, men jag har aldrig träffat någon som Henrik. Han ser världen i flera hundra gånger fler lager än jag, berättade Doreen i en intervju med Expressen för ett par år sedan.

Endast fem månader efter att Henrik och Doreen blev tillsammans köpte de ett 20-talshus i Sollentuna, där de än idag bor.

Doreens barn – döttrarna Hayat, Yasmine och Amina

Doreen Månsson har tre döttrar Hayat Ashkar, 29, Yasmine Månsson, 24, och Amina Månsson, 8. Det verkar som att de två yngsta barnen fortfarande bor hemma, medan den äldsta dottern har flyttat ut. Hayat är idag egenföretagare och verkar vara minst lika ambitiös som sin mamma.

Den senaste graviditeten var rejält tuff för Doreen. Hon gick upp 30 kilo i vikt och fick kämpa rejält för att komma på banan igen efter förlossningen.

– Jag hade en väldigt svår graviditet, som slutade med att jag satt i rullstol. Jag åkte in akut hela tiden, eftersom man trodde att jag hade blodproppar. Det fick mig verkligen att tänka till. Jag har aldrig varit ohälsosam, men det spelade ingen roll när jag var stillaliggande i nio månader, sa hon i samma intervju med Expressen.

Så ser Doreen Månssons liv ut idag

Så vad gör Doreen Månsson idag, förutom att umgås med sin sambo Henrik Hallgren och döttrarna Hayat, Yasmine och Amina?

I höstas var Doreen programledare för en serie på SVT som handlade om Hajar i Sydafrika. Och för så sent som en månad sedan spelade hon in en ny programserie om vardagsjuridik för kanalen. Förutom det så arbetar hon även som tv-producent och föreläsare.

Doreen frilansar som producent på SVT och har gjort det i 15 år, varvat med programledarjobben. Och titt som tätt skriver texter för magasinet Husextra. Som om det inte vore nog med det – Doreen driver också sin alldeles egna PR-byrå Doreen PR.

Doreen syntes även till i tv-rutan när hon var i tävlingsprogrammet Vem kan vad, där hon medverkade i ett lag tillsammans med Ola Forssmed.

LÄS OCKSÅ: Dansbandet Friends försvann från rampljuset – det gör de idag

LÄS OCKSÅ: Björn Rosenström försvann helt efter kritiken – så lever han idag

FOTO: TT

SENASTE NYTT!