TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linus Wahlgren om livet med barnen – efter skilsmässan från Jessica Wahlgren

15 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Linus Wahlgren & Jessica Wahlgren
Åtta år har gått sedan Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren gick skilda vägar.
I Hellenius hörna berättar han nu hur livet har varit efter det, och hur han tänker om att hitta kärleken på nytt.
– Jobbigt, säger han.
Annons
Jessica Wahlgren om nya relationen med ex-maken Linus WahlgrenBrand logo
Jessica Wahlgren om nya relationen med ex-maken Linus Wahlgren

Det var i september 2012 som skådespelaren Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren lämnade in sin skilsmässoansökan. De hade då varit gifta i tio år och även fått barnen Linn och Colin ihop. Men trots att en skilsmässa sällan är enkel har det tidigare paret ändå lyckas hålla en god relation och har bland annat åkt på flera semestrar tillsammans.

Jessica Wahlgrens ord om skilsmässan från Linus Wahlgren

I podcasten Bathina – en podcast berättar Jessica om relationen till sitt ex och hans familj.

– Christina sa en sån fin sak till mig när vi skulle separera. ”Du kan skilja dig från Linus, men du kan inte skilja dig från oss”, berättar hon innan hon fortsätter:

– Det är så många som ba ”gud är det inte konstigt att du och Pernilla hänger så mycket?”, men det hade varit konstigare om vi inte gjorde det eftersom Linus och jag också är vänner.

Sedan dess har både Linus och Jessica levt som singlar, men tidigare i år kunde Jessica bekräfta att hon hittat kärleken på nytt i tennisspelaren Magnus Norman.

Annons

I en intervju i Hellenius hörna berättar Linus nu om livet efter skilsmässan, och hur hans inställning till kärleken är idag.

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren på röda mattan när de var ett par
Jessica och Linus Wahlgren.

Linus Wahlgrens nya ord om kärlekslivet efter Jessica Wahlgren

Sedan Linus och Jessica skilde sig har de haft barnen hos sig varannan vecka, och i Hellenius hörna berättar han om de största skillnaderna mellan veckorna. Han berättar att det under barnveckorna är en hel del tacos och fotboll då både hans dotter och son spelar, men att det under de barnfria veckorna istället blir en hel del häng med vänner.

– Då blir det bortamatcher istället. Då får man lösa bort Riche-kortet och shakea drinkar, säger Linus och skrattar innan han fortsätter mer seriöst:

Annons

– Jag tycker det är en väldigt bra tillvaro. Jag har mycket vänner dessutom som man kanske inte alltid hinner umgås med när man har barnen och det är grejer och allt. Så då har jag den veckan jag kan hänga med mina kompisar och spela tennis eller åka motorcykel och spela brädspel och sånna grejer som vi gör.

Men även om han trivs bra i hur det är just nu undrar programledaren David Hellenius om han ändå är öppen för att hitta kärleken igen, och när den frågan ställs blir Linus uppenbart obekväm.

– Åh, jag tycker det är så jobbigt att sitta och prata om mitt kärleksliv i tv. Jag tycker bara inte om att prata om det, men att sjunga om det skulle jag kunna göra, svarar han tillslut.

Och innan vi vet ordet om det står han upp och sjunger låten I would do anything for love med Meat Loaf.

Annons