LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linus Wahlgren om kyssen med Josephine Bornebusch: ”Skitmysigt”

19 okt, 2022 
Josephine Bornebusch och Linus Wahlgren
Linus Wahlgrens kärleksliv är något som ständigt intresserar.
För en tid sedan avslöjade han sin relationsstatus.
Nu berättar han dessutom om kyssen med Josephine Bornebusch.
Annons
Här händer det som inte får hända i Över Atlanten – KatastrofBrand logo
Här händer det som inte får hända i Över Atlanten – Katastrof

Skådespelaren Linus Wahlgren, 46, är högaktuell med sin roll i Pernilla Wahlgren har hybris. Den så populära föreställningen med hans syster Pernilla Wahlgren, 54, i spetsen.

Han var tidigare gift med make up-artisten Jessica Wahlgren Norman, 47, som efter tio år tillsammans valde att gå skilda vägar. De har idag en fin relation till varandra och hon står fortfarande nära familjen. Ex-paret har dessutom två barn ihop – Linn, 17, och Colin, 12.

Jessica har även hon arbetat med Pernilla Wahlgren har hybris då hon sminkat skådespelarna under föreställningarna som ägde rum i Stockholm.

Jessica har funnit kärleken på nytt i det före detta tennisproffset Magnus Norman, 45, och i somras vankades det bröllop för paret under en kändistät tillställning.

Nu avslöjar Linus sin relationsstatus

Linus relationsstatus är även det något som intresserar många. Hur det egentligen ligger till på kärleksfronten för skådespelarens del har det varit tyst om.

Annons

Men i en intervju med Aftonbladet där han ska sätta betyg på sitt kärleksliv berättar han om det som så många undrar över.

– Jag har inget förhållande, så då är det lågt då. Men å andra sidan är det ingenting som jag har några problem med. Jag trivs rätt bra med att leva själv. Jag har ju haft ett långt förhållande, som jag hade med mina barns mamma, förklarar han.

När han gästar Över bordet med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors avslöjar han däremot att han absolut har dejtat en del.

– Jag har haft Tinder ja, använder det inte. Jag har varit på några Tinder-dejter, ja det har jag varit. Det bästa är ju när man träffar någon och bara ”shit vilken vibe vi fick”, och sen bestämmer man sig för att träffas.

Linus Wahlgren om hånglet med Josephine Bornebusch

När han gästar Intimt med Björken med Martin Björk kommer de in på de intima delarna i skådespelaryrket – något som lite är Martins grej när han har profiler och kändisar på besök i bilen.

Annons

Martin frågar då vilken den bästa filmkyssen som Linus haft genom sin karriär är.

– Ja men jag och Josephine hade väl en jävligt fin kemi, säger Linus och syftar på Josephine Bornebusch och när de spelade in den klassiska filmen Hundtricket från 2002.

– Hon har jag också varit ihop med på film! Vi gjorde en reklam för bindor. Då var vi ett par och jag tror att vi kysstes faktiskt, utbrister Martin som svar.

Linus berättar att de fick en fin relation under inspelningen.

– Nej men Josephine, vi hade det skitmysigt tillsammans när vi gjorde Hundtricket. Och vi blev ju skitbra kompisar också. Sen var det ju inga sexscener där, det var ju bara hångel.

FOTO: TV4/Youtube

Annons