LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Linus Wahlgrens ord om dejtandet: ”Betydligt yngre”

11 okt, 2022 
Linus Wahlgren
Linus Wahlgren har inte delat med sig av någon ny relation sedan skilsmässan från Jessica Wahlgen Norman.
Nu berättar skådisen om sitt dejtande.
– Betydligt yngre, säger han i podcasten Över bordet.
Annons
Så bor Peter Wahlgren – hemma hos Christina SchollinBrand logo
Så bor Peter Wahlgren – hemma hos Christina Schollin

Linus Wahlgren, 46, har fullt upp med att turnera runt i landet med sin syster Pernilla Wahlgrens, 45, föreställning Pernilla Wahlgren har hybris där han har en stor roll.

Någon som också var med i arbetet med showen var hans ex-fru Jessica Wahlgren Norman, 46, som arbetar som make up-artist. Däremot följer hon inte med ut när föreställningen rullar ut på landets scener.

Linus kunde i en tidigare intervju med Hänt avslöja att hon var tvungen att stanna hemma med deras två gemensamma barnLinn och Colin Wahlgren.

– Hon sminkar när vi är i Stockholm. Inte under turnén, då är hon hemma. Och jag får åka iväg. Det blir så eftersom vi har barn ihop hon och jag, så då får det bli så, berättade Linus för Hänt.

Linus ex-fru Jessica Wahlgren Norman har gift om sig

Det var drygt tio år sedan som Linus och Jessica beslöt sig för att gå skilda vägar efter fem år som äkta makar.

Annons

Sedan dess har Jessica funnit kärleken på nytt i den före detta tennisspelaren Magnus Norman och paret gifte sig i somras under en kändistät tillställning.

Men Linus däremot har så vitt vi vet levt som singel. Någon ny relation har han åtminstone inte delat med sig av. I en öppenhjärtig intervju med Aftonbladet berättar han hur det går på kärleksfronten.

– Jag har inget förhållande, så då är det lågt då. Men å andra sidan är det ingenting som jag har några problem med. Jag trivs rätt bra med att leva själv. Jag har ju haft ett långt förhållande, som jag hade med mina barns mamma, förklarar han.

Linus Wahlgrens avslöjande om dejtandet: ”Mycket yngre”

När Linus gästar Över bordet med Tom Ljungqvist och Petter Egnefors kommer de in på just hans dejtingliv – och hur han ser på åldersskillnader i en relation. Han bekräftar också att han har träffat tjejer som är väldigt mycket yngre än han själv.

Annons

– Oj, ålder är bara en siffra. Så här, jag har absolut träffat tjejer som är betydligt mycket yngre än vad jag är. Jag går inte på, det är inte så att jag sitter och tänker på ålder. Det beror ju helt på hur man är som person.

De kommer dessutom in på hur han dejtar och han avslöjar att han varit på en del Tinder-dejter men att det inte är något han föredrar – men visst är det en fördel att använda sig av sociala medier när det kommer till dejting.

– Jag har haft Tinder ja, använder det inte. Jag har varit på några Tinder-dejter, ja det har jag varit. Det bästa är ju när man träffar någon och bara ”shit vilken vide vi fick, och sen bestämmer man sig för att träffas.

– Men det är ju väldigt smidigt med sociala medier, så är det ju. Så jag har ju träffat folk genom sociala medier.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons