LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica och Linus Wahlgrens mörkande om skilsmässan – nu bekräftar hon sanningen

28 sep, 2022 
Linus Wahlgren och Jessica Wahlgren Norman
Jessica Wahlgren Norman och Linus Wahlgren gick skilda vägar 2012.
Nu berättar hon om detaljen i skilsmässan, som de mörkade för barnen.
Han minns ju inte det, säger Jessica i podcasten Jessica & Hanna.
Annons
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddningBrand logo
Hanna Hedlunds ärliga ord om splittringen från Jessica Wahlgren – poddens räddning

I somras gifte sig Jessica Wahlgren Norman, 47, på nytt med den stora kärleken tillika före detta tennisproffset Magnus Norman, 46, under en mycket kändistät tillställning.

Paret träffades på Magnus padelcenter och där började också deras kärlekssaga. Året därpå förlovade sig paret och ytterligare ett år senare sa de ”ja” till varandra och ingick äktenskap.

De har två barn vardera från tidigare relationer. Men några gemensamma barn finns det inga planer kring. Jessica har sina två barn Colin, 12, och Linn, 17, från sin relation med Linus Wahlgren, 46. Men ex-makarna har varit skilda under en längre tid nu – närmare bestämt sedan 2012.

Nu avslöjar Jessica, i den egna podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan, som hon har tillsammans med vännen Hanna Hedlund, 47, en detalj kring skilsmässan – nämligen ett mörkande för yngsta barnet.

Så är Linus och Jessicas relation idag – tio år efter separationen

Trots skilsmässan är Jessica och Linus idag goda vänner och har barnen varannan vecka.

Annons

Sanningen är den att ex-makarna dessutom arbetar tillsammans. Det är på Pernilla Wahlgrens föreställning Pernilla Wahlgren har hybris där Linus jobbar som skådespelare och Jessica som sminkös.

Inför föreställningen rapporterade Expressen om Linus lycka över att få jobba tillsammans med sin ex-hustru.

Att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt!”, skriver han.

Men nu bär turnén vidare ut i landet och Jessica kommer inte att följa med. Detta på grund av att någon måste vara hemma med barnen – något Linus berättade i en intervju med Hänt.

Mörkandet för barnen i skilsmässan – nu berättar Jessica

I Jessica och Hannas senaste avsnitt av podcasten kommer de in på skilsmässan. Då berättar Jessica att sonen Colin var så liten vid tillfället att de inte berättade för honom att de separerat.

– Jag kommer ihåg att Colin var ju så pass liten då, han var väl 3 år, tror jag. Så med Linn som var 7-8, pratade vi mycket mer med. Hur hon kände och hur hon mådde, men han var liksom lite för liten, så det var först några år senare som vi insåg att vi lite hade glömt att prata om det. För vi bodde ju grannar och hängde hela tiden, umgicks och var ju vänner. Det var inga konstigheter. För dem var det ingen big deal, berättar Jessica.

Något som senare gjorde att han aldrig förstod att de ens hade varit ett par.

– För vi umgicks så mycket fortfarande. Colin hade inte riktigt fattat att vi hade varit ihop, så han frågade ”Ska inte du och pappa gifta er eller bli ihop?” Det hade vi ju redan försökt, säger Jessica och skrattar och fortsätter:

– Han minns ju inte det, det kan kännas lite sorgligt, men också lite befriande. Det blev inte traumatiskt liksom.

FOTO: SVT, TV4

Annons