ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hanna och Jessica splittras efter alla år som vänner – nu berättar de

28 sep, 2022 
JESSICA WAHLGREN, HANNA HEDLUND
Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren är vana att jobba ihop och ha varandra nära. Men nu splittras de under en lång tid framöver.
Nu berättar de för Hänt om det tråkiga beskedet.
Annons
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligtBrand logo
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

Hanna Hedlund, 48, och Jessica Wahlgren, 48, är mycket goda vänner. Dessutom är de podd-kollegor eftersom de driver podden Jessica & Hanna – Å andra sidan ihop. Podden är väldigt populär och de pratar om allt möjligt mellan himmel och jord som händer i deras liv.

Men det är faktiskt inte bara en podd som gör dem till arbetskamrater. Hanna har ju en betydande roll i Pernilla Wahlgrens, 54, show Pernilla Wahlgren har fått hybris.

Jessica har också en högst betydande roll i Pernillas show, men det är inte något som framgår för tittarna, hon är nämligen alltid bakom scenen. Jessica jobbar som make up-artist och har därför ansvaret att sminka Hybris-gänget.

Pernilla Wahlgren lägger ner showen

Just nu händer det mycket med Pernillas shower. Det är nämligen snart dags för ett avslut. Den första showen Kort glad och tacksam hade premiär år 2019 och år 2020 kom uppföljaren Pernilla Wahlgren har fått hybris. Den hann bara ha premiär innan det tuffa bakslaget kom: coronapandemin.

Annons

Kulturbranschen var en av de branscher som drabbades allra hårdast under pandemin. De flesta tvingades lägga sina karriärer på is eftersom man bara tilläts ha åtta personer i publiken. Men i våras hade "Hybris" äntligen ny-premiär igen och lyckan var total!

Men nyligen kunde Hänt avslöja att Pernilla snart lägger ner helt. Showen ska nämligen bara spelas fram till december, sedan är det slut på det roliga.

Därför splittras Hanna och Jessica – egna orden

Pernilla Wahlgren har fått hybris har precis avslutat sina shower i Stockholm och nu väntar en turné runtom i Sverige. Eftersom Linus Wahlgren, 46, har tagit över Ola Forssmed, 49, så uppstår nu ett litet problem.

Jessica och Linus har ju nämligen barnen Linn, 17, och Colin, 12, ihop. Så nu när Linus ska ut på turné med Hybris-gänget måste Jessica stanna hemma för att ta hand om barnen. Detta betyder att Jessicas jobb slutar här och nu och hon splittras från bland annat Hanna Hedlund.

När Hänt träffar Jessica och Hanna på röda mattan till Barncancergalan berättar de hur det egentligen känns att splittras från varandra.

– Aaa det kommer vi att göra. Det är det som gör att jag inte bryter ihop över att du inte ska vara med på våran turné, säger Hanna och kramar om Jessica.

– Men det är det som är så härligt att även om vi är ifrån varandra så har vi en anledning att ringa varje vecka, inflikar Jessica och skrattar.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Amanda Gripenberg

Annons