Kollegan bekräftar – Pernilla Wahlgren lägger ner: ”Färdigspelad”

Pernilla Wahlgren
Exklusivt

Det har varit hektiska år för Pernilla Wahlgren som ständigt har många projekt i rullning.
Nu avslöjar en kollega till tv-profilen att hon beslutat sig för att lägga ner.
Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge
0:27

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos första ord om Pernillas husbygge

(0:27)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, har ständigt många bollar i luften. I hela åtta års tid har vi kunnat följa hennes hektiska liv i realityprogrammet Wahlgrens värld.

För ett par år sedan hade Pernillas egna show Kort, glad och tacksam premiär. Efter den stora succén satte ensemblen upp en uppföljare med titeln Pernilla Wahlgren har Hybris. Den andra showen hade premiär 2020, men år av pandemi satte stopp för Pernilla och hennes gäng. Flera föreställningar flyttades men under hösten 2022 har nu publiken äntligen fått se showen som de alla längtat efter.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgrens glädje över nya programmet

Inte nog med dessa projekt har Pernilla flertal företag och nu är hon dessutom aktuell som en av deltagarna i SVT:s nya program Komiker utan gränser.

– Skitkul, det här kommer bli ett superroligt program tror jag, sa Pernilla om programmet när Hänt träffade henne under programmets pressdag.

Du har alltid så mycket på gång, är det något annat du lägger ner nu när du tar dig an detta?

– Nja, jag sållar jättemycket och tackar nej till väldigt mycket. Men det här var drömteam, jag älskar att jobba med komik och humor. Det här var bara fem jätteroliga människor och jag älskar också att bli kallad för komiker. Men jag fick försöka klämma in det. Det här ville jag verkligen göra så det gick med lite pusslande.

Sofia Wistams framtids besked för Sofias änglar: ”Kommer aldrig läggas ner”

Se klippet här!

Kollegan bekräftar – Pernilla Wahlgren lägger ner

Nu står det dock klart att Pernilla lägger ner ett av sina projekt. Nyligen blev det nämligen klart att Pernilla ska medverka i Edward af Silléns, 39, nya uppsättning Peter Pan går åt helvete.

Repetitionerna för denna show drar igång när Pernillas show Hybris har gjort sitt. Efter föreställningarna i december läggs nämligen Hybris ner och istället blir Pernillas fokus den nya föreställningen, det avslöjar nu kollegan Edward.

”Det känns fantastiskt att äntligen få presentera den här skrattfesten, med detta nya drömgäng jag fått ihop. Hybris fortsätter spelas nu hela hösten, och sedan; efter över 2 roliga år är den färdigspelad”, skriver Edward av Sillén i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN