linnea widmark

Linnea Widmark om kärleken – efter tunga uppbrottet: ”Vet nog inte..”

BENJAMIN INGROSSO, LINNEA WIDMARK

Benjamin Ingrossos ex-flickvän Linnea Widmark har flyttat hem till Sverige igen efter några år i Costa Rica. Nu berättar hon om hur det står till på kärleksfronten idag.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”
0:19

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”

(0:19)

Slå på ljud

Linnea Widmark, 26, och Benjamin Ingrosso, 25, var länge ett par så för Wahlgrens värld-tittarna är Linnea ett välbekant ansikte. Men efter sex år ihop valde Linnea och Benjamin att gå skilda vägar och Linnea flyttade till Costa Rica.

– Sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin i Så mycket bättre.

Tiden som följde blev tuff för Benjamin och han har i flera sammanhang berättat om sorgen efter uppbrottet. I samma veva skrev Benjamin låten Costa Rica som handlar om en person som lever livet i det soliga och varma landet.

Kort efter uppbrottet flyttade ju Linnea till Costa Rica och fann kärleken i en surf-instruktör. Men nu är hon tillbaka på svensk mark igen och förhållandet med surfaren har tagit slut.

Linnea Widmark talar ut om Benjamins låtar

Linnea har nyligen berättat om uppbrottet från Benjamin och hur det är att höra alla låtar som handlar om hennes uppbrott från artisten.

– Jag har fått några haters för hur jag har fått han att må, på grund av det han sjunger och så. Det är väldigt speciellt på La Point (Surfcamp i Costa Rica) eftersom det är många svenskar där som spelar Benjamins låtar, sa Linnea i podcasten Två meter dumheter.

Linnea berättade även att det är just låten Costa Rica som är den som känns mest jobbig att lyssna på.

– Den är jättefin, men det är ändå aj det gjorde ont. Vilket jag fattar. Jag vill säga att han är fantastisk och ett musikaliskt geni sån talang, men det är klart det är speciellt att höra låtar om sig själv överallt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Linnea Widmark om kärlekslivet idag

Så vitt vi vet så är både Benjamin och Linnea singlar för tillfället och det är många som undrar hur det står till med Linneas kärleksliv. I en frågestund på Instagram väljer Linnea att svara på frågan.

”Dejtar du igen?”, undrar en följare.

”Nej, inte än! Det får ta sin tid. Vet nog inte ens hur man dejtar?”, svarar Linnea.

Följarna undrar även om framtiden och om Costa Rica är ett avslutat kapitel.

”Har du lämnat livet i Costa Rica bakom dig?”, undrar en person.

”Det tror jag inte. Costa Rica har och kommer alltid att ha en otroligt speciell plats i mitt hjärta. Jag vet såklart inte hur framtiden ser ut, men jag hoppas att jag kan flytta dit igen någon gång.”, skriver Linnea och fortsätter:

”Jag mår som bäst i värmen, nära surf och naturen. Jag ser det som olika kapitel. Har lämnat ett gammalt kapitel i Costa Rica bakom mig och nu finns det plats för nya kapitel.”

LINNEA WIDMARK
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN