TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linnea Widmark bryter tystnaden efter långa pausen från Instagram

13 dec, 2021 
Linnea Widmark i blårandig skjorta
Influencer Linnea Widmark har tagit en lång paus från sociala medier. Nu gör Linnea comeback och hyllas av följarna i sitt ärliga inlägg.
Annons
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”Brand logo
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”

Influencern Linnea Widmark, 25, mest känd från tv-programmet Wahlgrens värld under tiden då hon och ex-pojkvännen Benjamin Ingrosso, 24, var ett par, har tagit en lång paus från offentligheten.

Linnea och Benjamin gjorde slut år 2019. Efter uppbrottet har Benjamin skrivit många låtar om olycklig kärlek. Linnea har däremot funnit lyckan efter att förhållandet med artisten tog slut:

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge, sade Linnea i en intervju förra året.

Linnea Widmarks nya pojkvän – efter uppbrottet från Benjamin Ingrosso

Året efter uppbrottet med Benjamin träffade Linnea kärleken i Costa Rica och har sedan dess flyttat från Sverige ner till nya pojkvännen på heltid.

Men de trogna följarna kan nog ha undrat hur profilen mår, eftersom hon inte delat med sig på sociala medier under en väldigt lång tid.

Linnea Widmark med ex-pojkvännen Benjamin Ingrosso på Kristallen 2017.
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso på Kristallengalan 2017, två år innan uppbrottet.

Linnea Widmark bryter tystnaden

Nu väljer Linnea Widmark att bryta tystnaden med ett nytt inlägg på Instagram. Det här är alltså hennes första inlägg på åtta månader. I inlägget berättar hon om hur hon tacklar sin ångest och varför träning är så viktigt för henne.

Annons

”Jag tränar för att dämpa min ångest, förbättra mitt surfande, för att sova djupare, stimulera min hjärna och för att hylla och ta hand om min kropp”, skriver Linnea intill en bild på sig själv.

Vännernas stöd till Linnea Widmark i kommentarsfältet

I kommentarsfältet verkar det som att följarna är glada över hennes comeback och hyllar samtidigt det Linnea skriver om sin livsstil.

”Så klok och så fin”, skriver en person.

Några av de som kommenterar kommer också från vännerna, de kända influencerprofilerna Alice Stenlöf, 25, och Emilio Araya, 26.

Alice skickar tre stycken stöttande hjärtemojis. ”Fantastisk”, kommenterar Emilio.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons