Linnea Widmarks kärlekslycka med nya pojkvännen

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso var ett par i sex år innan de gick skilda vägar.
För två månader sedan avslöjade Linnea att hon hittat kärleken på nytt.
Nu visar hon upp nya nya pojkvännen.

Linnea Widmark, 24, och Benjamin Ingrosso, 22, var ett par i många år och alla var minst sagt chockade när det kom ut att det hade tagit slut mellan dem i mars förra året. Ett år har nu gått sedan uppbrottet och influensern är numera bosatt i Costa Rica. Medan Benjamin är fortsatt singel, avslöjade Linnea för ett tag sedan att hon funnit kärleken på nytt. Nu gör hon ännu ett drag med den nya pojkvännen som får hennes följare att smälta.

Linnea och Benjamins uppbrott

Det tidigare paret blev ihop när de var 15 år gamla och har synts i offentligheten tillsammans i många år. Under deras tid tillsammans blev Linnea nära hela familjen, och utöver Benjamin sågs hon även hänga en hel del med storasystern Bianca Ingrosso och deras gemensamma kompisgäng som bland annat bestod av Alice Stenlöf och Linneas Syster Maja Widmark. De visade ofta upp deras vänskap på sociala medier, och man kunde även se henne dyka upp i familjens tv-program Wahlgrens värld då och då.

Men den fina kärlekssagan nådde dessvärre sitt slut och strax efter att relationen avslutats tog Linnea sitt pick och pack och flyttade till Costa Rica. Där har hon nu varit sedan dess och verkar än så länge inte ha några planer på att komma tillbaka till Sverige.

Kärleksdraget med pojkvännen

Sedan Linnea kom till Costa Rica har hennes bilder på Instagram bytts ut från uteserveringar och outfitbilder till solnedgångar och fruktsallader, och av hennes uppdateringar att döma verkar hon minst sagt leva i paradiset. I ett inlägg på Instagram för två månader sedan avslöjade Linnea på ett smidigt sätt att hon också skaffat sig en pojkvän under sin tid i Costa Rica. Det var under en bild där hon förklarade hur mycket hon gillar frukten papaya som hon skrev:

För mig är det här solsken på en tallrik. Jag och min pojkvän äter det nästa varje dag och har gjort det den senaste månaden. Bara av att tänka på att jag antagligen kommer att äta det imorgon gör mig exalterad inför frukosten.”

Till sina följares stora besvikelse har hon dock varit rätt snål med bilder och ord om nya kärleken på sina sociala medier, men igår bröt hon tystnaden. Det var under kvällen som hon la upp en bild på pojkvännen när han står på stranden och tittar ut över havet.

“Te amo”, skriver hon till bilden vilket betyder “jag älskar dig” på spanska.

Linnea Widmarks bild på pojkvännen

Linneas bild på kärleken.

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!