TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linnéa efter Bonde-Eriks "svek" i tv – berättar om hatet

09 nov, 2016 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Årets upplaga av "Bonde Söker Fru" har bombarderats av kritik – och de största kritikerna är deltagarna i programmet. Nu berättar Linnéa Åberg att hon drabbats av näthat efter att ha framställts som klängig och svartsjuk i programmet.
Annons

I avsnitt 7 av ”Bonde Söker Fru” skärps konkurrensen mellan tjejerna som slåss om grisbonden Erik Bäckman, 21. Framför allt är det mellan My Niklasson, 21, och Linnéa Åberg, 21, som stämningen börjar bli spänd.

Linnéa Åberg har inte gjort någon hemlighet av sina varma känslor för Erik Bäckman. Hon uttrycker i avsnittet flera gånger en önskan om att gå på dejt med Erik, något som både Lina Ilar, 23, och Lina Eriksson, 23, redan fått göra.

Istället för Linnéa Åberg blir det My Niklasson som får gå på dejt med Erik.

Linnéa Åberg tycker att upplevelsen på Erik Bäckmans farm var bra - men är besviken på hur TV4 framställer det.
Linnéa Åberg tycker att upplevelsen på Erik Bäckmans farm var bra – men är besviken på hur TV4 framställer det.

Men när Hänt kontaktar Linnéa Åberg säger hon att TV4 klippt ihop programmet på ett oärligt sätt.

– Jag blev jätteledsen över att de klippt som de har gjort, säger Linnéa Åberg till Hänt och fortsätter.

Annons

– Det var inte riktigt så det gick till, det är bara så det såg ut på tv. För det första tjatade jag inte på honom som det ser ut på tv, utan det var mer humor i det. Det ser ut som om jag pressar honom. Jag fick ju egen tid med honom ändå under dagarna, bakom kamerorna.

My Niklasson fick gå på dejt med Erik Bäckman.
My Niklasson fick gå på dejt med Erik Bäckman.

Linnéa Åberg är besviken på TV4 över hur de valt att framställa henne. Hon berättar också att hon drabbats hårt av näthat efter att ”Bonde söker fru” börjat sändas.

– Jag har fått jättemycket påhopp och hemska kommentarer och meddelanden från folk som jag inte ens vet vilka de är. De säger att jag är psyko och svartsjuk och andra sjuka kommentarer. Jag känner knappt igen mig i tv och inte mina vänner eller min familj heller.

Annons

Linnéa Åberg berättar att hon och de andra tjejerna har daglig kontakt och stöttar varandra. Hon säger också att de andra brevskrivarna håller med henne i hennes kritik mot TV4.

– De använder oss som spelpjäser och klipper ihop det så vi får någon roll. Det är inte alls kul, säger Linnéa.

TV4 har inte hört av sig till Linnéa efter inspelningen avslutats och hon har inte fått något stöd från produktionen. Hon önskar framför allt att de klippt ihop programmet mer sanningsenligt och att de informerat deltagarna om hur de valt att göra saker.

– Jag tycker att de program man sett förut under alla år varit ett ganska gulligt kärleksprogram. Men nu har min uppfattning ändrats helt. Det finns ingen sanning i det, säger Linnéa Åberg.

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons