Eriks nya attack på Linda Lindorff: "Vill bara tjäna pengar"

Linda Lindorff kan inte sluta fråga om Erik Bäckmans och Sigrid Bergåkras natt tillsammans. Nu har Erik tröttnat - och han får stöd av tidigare tv-bönderna. "Vi känner inte hennes kärlek."

I avsnitt sex av ”Bonde Söker Fru” är det dags för bönderna att välja vilka tre brevskrivare som ska få stanna hos dem på deras gårdar. Linda Lindorff , 44, besöker Erik Bäckman, 21, på hans gård för att höra vilka brevskrivare han valt. Då passar Linda Lindorff på att än en gång fråga om Eriks känslor för Sigrid Bergåkra, 43:

– Tankarna på Sigrid, finns de överhuvudtaget?

– Det var passion för stunden bara. Så det har växt bort, svarar Erik.

– Vi lämnar det, säger Linda Lindorff.

Linda Lindorff vill gärna prata med Erik Bäckman om Sigrid Bergåkra...

Linda Lindorff vill gärna prata med Erik Bäckman om Sigrid Bergåkra…

Det var i tredje avsnittet som det kom fram att Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra tillbringat en natt tillsammans. TV4 framställde det som om det handlat om en sexnatt – något både Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra har dementerat. Erik har även sagt att han känner sig illa behandlad av TV4 för hur de valt att lyfta fram deras natt.

Läs mer: Sveket: Bönderna på Lindas sida efter påstådda sexnatten

...något som Erik Bäckman inte uppskattar.

…något som Erik Bäckman inte uppskattar.

Att Linda Lindorff dessutom fortsätter fråga om Sigrid tycker Erik Bäckman är dålig stil.

– Linda har ju sagt tre gånger nu ”vad bra, då släpper vi detta”. Men hon gör inte det. Är inte det lite väl? säger Erik Bäckman till Hänt.

Hur kändes det när Linda frågade om Sigrid igen?

– Jag gillar inte det, men det är ju så. Jag tycker det är fult av dem att fortsätta driva på det och själva säga ”då släpper vi detta” och ändå fortsätta själva. Det är inte vi som vill prata om detta, det är de som fortsätter driva på det. Det tycker jag är riktigt respektlöst.

Erik säger att han tvivlar på om Linda Lindorff verkligen bryr sig om bönderna och berättar att bönder från tidigare säsonger upplever samma sak.

– Hon bryr ju sig så mycket om bönderna – säger hon i alla fall, säger Erik och skrattar. Det är många bönder som har skrivit till mig och sagt att Linda gärna säger att hon älskar bönderna och ”Bonde Söker Fru”, men det är bara ett bra program för henne att tjäna pengar på. Så vi bönder kan nog uttrycka det så att vi känner inte hennes kärlek.

FOTO: TV4, IBL

Läs mer: Våldsamma kampen om Bonde-Erik: ”Alla vill ju ha han”

SENASTE NYTT!