LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Hegdal och Filip Lamprecht på Lasse Berghagens begravning

21 nov, 2023 
Linn och Filip
Under måndagen tog vänner, familj och fans farväl av Lasse Berghagen.
På bilder från tillställningen syns Filip Lamprecht och Linn Hegdal hand i hand när de äntrar Hedvig Eleonora kyrka i Stockholm.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Berghagen förs till sista vilan – så kommer vännerna minnas honomBrand logo
Lasse Berghagen förs till sista vilan – så kommer vännerna minnas honom

– Lasse kommer alltid finnas kvar, han försvinner ju inte så det känns som att man kommer fortsätta att känna Lasse. Ledgens never dies, han kommer finnas kvar för alltid men i en annan form, sa Christian "Kicken" Lundqvist till Hänt gällande hur han kommer att minnas Lasse.

Även Tommy Körberg delade med sig av sitt favoritminne med Lasse.

– Det var jag som lyckades lura på honom den blå kavajen han hade på sig på Allsången. Vi bodde grannar här nere på Sibyllegatan. Under mig var det en modebutik och där fanns det en skitsnygg blå kavaj. ”Gå in och kolla på den” sa jag till Lasse. Och han slängde upp kortet och köpte den utan att titta på prislappen. Det var dyrt…

Annons

Filip Lamprecht och Linn Hegdal hand i hand under begravningen

Förutom kollegor, vänner och fans fanns självklart hela familjen på plats. Lasses båda döttrar Malin Berghagen och Maria Berghagen närvarade med sina barn. Även Malins halvsyster Kristin Kaspersen var på plats med sina söner Leon Kaspersen Fahlén och Filip Kaspersen.

Filip kom armkrok med Let's dance-profilen Linn Hegdal och de två syntes även hålla varandra i handen under sin entré till kyrkan. Det är första gången som Linn och Filip visar upp sin relation på det här sättet.

Se klippet här:

De två tävlade tillsammans i TV4:s underhållningsprogram Let's dance 2021 där de kammade hem vinsten ihop.

Filip och Linn tillsammans med Filips lillebror Leon.

Filip och Linns relation efter vinsten i Let's dance

Filips vän Rosanna Charles har dessutom avslöjat att Filip träffat en ny tjej, men vem det är lät hon vid tillfället vara osagt.

Annons

Några dagar efter detta publicerade Filip bilder från firandet av sin mammas födelsedag i skärgården och Linn visade sig finnas på plats. I våras publicerade Linn en bild på sig själv i Filips jacka, detta i samband med att de båda befann sig i Rom, Italien.

Det har alltså dykt upp bilder på Linn och Filip där de synts vara på samma ställe många gånger senaste tiden. Men under måndagens tillställning var det första gången de syntes offentligt ihop. Linn är även en mycket god vän till Filips mamma Kristin Kaspersen.

FOTO: TT

Annons