LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linn Hegdal och Filip Lamprecht är i Rom – se bilderna

15 jun, 2023 
Filip Lamprecht och Linn Hegdal
Filip Kaspersen Lamprecht befinner sig i Rom, precis som Linn Hegdal.
Efter följarnas frågor har nu de båda delat med sig av bilder som skulle kunna tyda på att de är på resan tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”Brand logo
Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”

Linn Hegdal, 27, och Filip Kaspersen Lamprecht, 26, dansade tillsammans i Let's dance 2021. Duon kom väl överens och tog sig hela vägen till finalen som de dessutom kammade hem tillsammans.

Under säsongens gång väcktes ett romansrykte mellan de två men att de skulle vara något mellan dem var dessvärre aldrig något som någon av de bekräftade. Efter säsongen delade Filip med sig av ett starkt uttalande där han berättade om hur mycket Linn betytt för honom.

Annons

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skitlätt”.

Han fortsatte med att gratulera Linn som dagen till ära fyllde år.

”Denna otroliga människa Linn Hegdal fyller år idag!! Stort stort grattis min fantastiska vän! Jag ser fram emot att försöka ge tillbaka det du gjort för mig under denna korta tid, resten av livet! Ingen är som du! Grattis och tack”.

Har Linn Hegdal och Filip Lamprecht en romans? Följarnas frågor

Nu har det däremot börjat tisslas och tasslas om Linn och Filip igen. Efter att Linn haft en hektisk vår med studier har hon nu tagit sommarlov och begett sig iväg på semester till Italiens huvudstad Rom. Även Filip visar sig nu befinna sig i samma stad. De båda publicerar nämligen flitigt med bilder ifrån Rom men har i nuläget inte kommenterat ifall de är där tillsammans. Varken Filip eller Linn har visat upp sitt resesällskap.

Annons

Följarna har ställt flertal frågor, efter att Linn publicerat en bild med en likadan jacka om Filip äger började frågorna strömma in.

”Är du och Filip Lamprecht i Rom tillsammans? Såg hans story och du har på dig troligtvis hans jacka om ni inte har likadana”, skriver en följare.

Love is in the Roma air”, hälsar en annan.

Tror jag anar vem du är där med”, skriver en tredje.

Detaljerna i nya bilderna – bor Linn och Filip på samma hotell?

På några nya bilder ser det nu dessutom ut som att Linn och Filip befinner sig på samma hotell. Metallräcket ser nämligen ut att vara detsamma på bilderna som Filip och Linn publicerat.

Annons
Filip Lamprecht

Men det återstår helt enkelt att se om Filip eller Linn tänker avslöja vem de reser med, eller om de reser tillsammans. Kanske är de båda bara i Rom just denna vecka.

FOTO: TT

Annons