Följarnas frågor om Linn Hegdal och Filip Lamprecht – efter upptäckten

13 jun, 2023 
FILIP LAMPRECHT, LINN HEGDAL
Linn Hegdal är på semester i Rom. Filip Lamprecht är också på semester i Rom. Nu är frågan; är de där tillsammans?
Här är en upptäckt som talar för att svaret är ja.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”
Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”

Linn Hegdal, 27, och Filip Lamprecht, 26, dansade tillsammans i Let's dance 2021 och det slutade riktigt lyckligt. De kammade nämligen hem hela kalaset och fick glatt lyfta den prestigefulla glasskon.

Linn och Filip blev ganska omtalade under sin säsong av Let's dance. Vid den tidpunkten var Filip tillsammans med sin ex-flickvän Peg Parnevik, 27, och Linn var tillsammans med dansaren Jacob Persson, 27. Trots detta så spreds det ett romansrykte kring dem.

”Nu räcker det med elaka kommentarer, DMs och artiklar som är riktade mot min flickvän. Det är helt sjukt va elaka grejer folk skriver och det är inte ens till mig, utan folk går specifikt till hennes instagram och bilder bara för att såra och hota henne”, skrev Filip då på Instagram.

Annons

Linn Hegdals resa till Rom – bilderna visar

Sedan dess har mycket hänt i både Filips och Linns liv. Filip och Peg har gjort slut och för ungefär ett år sedan flyttade Jacob ifrån lägenheten där han och Linn bodde.

Det här året har varit intensivt för Linn som har fullt upp med studier. Dessutom har vi inte fått se henne i tv-rutan på ett tag eftersom hon valde att inte ställa upp i årets säsong av Let's dance.

Nu har Linn gått på sommarlov och det firar hon med en semester till italienska huvudstaden Rom. En annan som också råkar befinna sig i staden är ingen mindre än Filip Lamprecht. Om de är där tillsammans eller om det råkade vara en slump att de är där samtidigt är fortfarande okänt. De har nämligen inte synts till på varandras bilder.

Därför tror följarna att Filip och Linn är tillsammans i Rom

Detta har lett till att frågor väckts hos följarna.

Annons

”Är du och Filip Lamprecht i Rom tillsammans? Såg hans story och du har på dig troligtvis hans jacka om ni inte har likadana”, skriver en följare.

En annan detalj som talar för att Linn och Filip skulle vara där ihop är att Filips mamma, Kristin Kaspersen, 53, har kommenterat Linns bild från Rom med ett rött hjärta.

På bilderna som Linn har publicerat har hon på sig en jacka som det står "University of Ottawa" på ryggen och faktum är att Filip har en exakt likadan jacka.

FILIP LAMPRECHT
LINN HEGDAL

Hänt har sökt Filip och Linn för en kommentar.

Annons

FOTO: Paul Wennerholm/TT, Karin Törnblom/TT

Annons