LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Melinda Jacobs avslöjar hemliga boendet – efter flytten med E-type

13 jun, 2023 
MELINDA JACOBS, MARTIN E-TYPE ERIKSSON
Melinda Jacobs och blivande maken Martin "E-type" Eriksson har nyligen lagt vantarna på en villa i Vadstena.
Men nu avslöjar Melinda att de även har ett annat boende.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”Brand logo
Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”

Det var i januari som Melinda Jacobs, 38, och Martin ”E-type” Erikson, 57, fick sitt första gemensamma barn, dottern Izadora. För E-Type är det första gången han kan titulera sig som pappa och glädjen var med andra ord total. Han har tidigare berättat för Hänt om glädjen.

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, sa E-type då till Hänt på frågan om hur det kändes att bli pappa.

Förutom föräldrarskapet ska även paret gifta sig i höst, så nu håller de på och planerar för fullt.

Melinda Jacobs och E-type har köpt hus

Men bröllop är inte det enda som står på agendan för paret. I slutet av april kunde Melinda avslöja att de hittat sitt nya hus.

Annons

”Vi har köpt hus. Det blev en rivstart i helgen med plantering av häck. Tre av de vuxna barnen är här, delar av den skånska familjen och fin fina vänner. Dessutom är det min födelsedag. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira den på än precis just såhär, i vår nya trädgård. Intresse för trädgård och åldrande kan ju höra ihop… Vendla tittade kärleksfullt på mig i morse när de sjungit så fint för mig… – mamma tänk att du fyller 40 om ett år, jag har alltid tyckt att du varit så ung. Men det är du inte då längre. Trevlig valborg.”, skriver Melinda på Instagram.

När Hänt träffar Melinda på Årets Feminista 2023 är hon på plats för att dela ut pris, eftersom hon själv vunnit tidigare. Melinda berättar för Hänt att det ska bli jättekul att dela ut pris och på armen har hon den fantastiskt söta och glada dottern Izadora.

Melinda berättar lite om sommarplanerna och hur allt går med flytten.

– Det nya huset är det fullt kaos i. Tanken är att vi ska flytta in om fem veckor, men vi får se. Det är mest kaos på båda ställena just nu, säger Melinda till Hänt och fortsätter:

Annons

– Sommaren kommer bestå av flyttkaos och planering av bröllop och så blir det lite semester på Gotland med. Så det kommer bli en bra sommar.

Melinda Jacobs avslöjande om okända lägenheten

I nuläget är det massa som ska fixas med huset men om allt går enligt plan så verkar det som att flyttlasset kan gå redan i slutet av juli.

– Nej men vi hoppas. Så i slutet på juli flyttar vi, det ska bli jätteroligt, säger Melinda.

Något som kanske inte så många visste är att Melinda och E-type även har en lägenhet här uppe i Stockholm. Så att pendla mellan Vadstena och Stockholm är med andra ord väldigt enkelt.

– Vi bor i Vadstena men vi har ett boende i Stockholm också. Så det går bra, vi är här ibland.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons