LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jacob Persson har flyttat från Linn Hegdal – TV4-parets blixtvändning

22 aug, 2022 
Linn Hegdal och Jacob Persson
Let's dance-profilerna Linn Hegdal och Jacob Persson har varit ett par i flera år.
Nu stå det däremot klart att Linns tidigare sambo har lämnat den gemensamma bostaden och flyttat ut.
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Linn Hegdal, 26, och Jacob Persson, 27, har blivit välkända ansikten för det svenska folket genom sin medverkan i TV4:s Let's dance. I den senaste säsongen dansade Linn med komikern och youtubern Filip Dikmen, 26. Duon tog sig hela vägen till final men landade tillslut på en andra plats.

Det är inte första gången som Linn lär en kändis att dansa, hon har nämligen haft Viktor Frisk, Lancelot Hedman Graaf, John Lundvik och Filip Lamprecht som danspartners i programmet tidigare säsonger.

Linn Hegdal och Jacob Persson gick från kollegor till kärlekspar

När Linn inte dansar i tv-rutan så dansar hon professionellt med pojkvännen Jacob Persson. Det var i början av 2020 som Linn avslöjade för Hänt att hennes dansparter kommit att bli även hennes kärlek.

Annons

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, sa då Linn.

Både Linn och Jacob har flitigt visat upp sin kärlek på sociala medier men på senaste har Jacob hållit sig tyst. Faktum är att han inte delat med sig av ett inlägg på Instagram på över två års tid.

Flyttar i sär efter långa tystnaden

Inte heller har vi fått se Jacob i programmet under de senaste åren. Han har nämligen inte medverkat sedan han dansade tillsammans med Penny Parnevik, 25, för två år sedan. För Hänt har Linn berättat anledningen bakom beslutet.

– Han är inte med i år för han gör annat, sa då Linn.

I år fick alltså Linn och Jacob inte dela Let's dance-äventyret ihop och något annat som de inte längre delar är bostad. Sedan en tid tillbaka är paret nämligen inte längre skrivna på samma adress enligt folkbokföringen. Tidigare var Linn och Jacob skrivna på samma bostad som nu Linn står skriven ensam på.

Hänt har utan framgång sökt Linn Hegdal och Jacob Persson för en kommentar.

FOTO: Instagram/TV4

Annons