LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Här avslöjar kusinen Filip Lamprecht och Linn Hegdals lycka – efter ryktet

12 okt, 2023 
CHRISTOPHER TAYLOR, FILIP LAMPRECHT, LINN HEGDAL
Filip Lamprecht har många kusiner och en av dem är Malin Berghagens son Christopher Taylor.
Nu avslöjar han en detalj om Linn Hegdal – efter romansryktet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's danceBrand logo
Kristin Kaspersen om Petra Medes hälsa – framtiden i Let's dance

Filip Lamprecht, 26, har varit i offentlighetens ljus ända sedan barnsben. Med en mamma som Kristin Kaspersen, 53, och en mormor som Lill-Babs är det ingen tvekan om att det funnits intresse kring Filip.

Men hans verkliga genomslag kom när han medverkade i Let's dance 2021. Han dansade då med Linn Hegdal, 28, och det slutade med att de lyckades kamma hem hela kalaset.

I och med Let's dance kände Filip att han fick sin egen lilla fan-skara. Tidigare hade han synts en del med dåvarande flickvännen Peg Parnevik, 28, men i Let's dance var det han som stod i fokus.

Här är detaljerna som tyder på en relation mellan Filip och Linn

Sedan dess har mycket hänt. Filip och Peg har gått skilda vägar och Linn har också blivit singel. De senaste månaderna har det spekulerats en hel del kring en romans mellan Filip och Linn – något som ingen av de bekräftat eller dementerat än.

Annons

Några dagar senare kom dock något som många kanske tolkade som ett avslöjande, nämligen på Kristin Kaspersens födelsedag. Filip la då upp bilder från firandet i skärgården och någon annan som la ut liknande bilder var Linn Hegdal.

Kusinen Christopher avslöjar Linns närvaro – var med på familjehelg

Senare publicerade Kristin en bild där både Linn och Filip syntes tillsammans för första gången på länge. Linn satt på en klippa ute vid skärgården och Filip kunde man skymta i hörnet av bilden med grå keps och rutig skjorta.

Någon annan som också var på plats vid firandet var Filips kusin Christopher Taylor. Nu har även han lagt upp ett inlägg på Instagram där både Filip och Linn syns till vid ett tillfälle.

CHRISTOPHER TAYLOR

”Fantastisk födelsedagshelg för bästa moster Kristin.”, skriver Christopher till bildspelet och Linn är taggad i inlägget.

Linn och Filip själva har varken dementerat eller bekräftat relationen – men visst tyder många detaljer på en romans!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons