LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filip Lamprecht och Linn Hegdal syns ihop igen – detaljerna med Kristin

17 sep, 2023 
KRISTIN KASPERSEN, FILIP LAMPRECHT, LINN HEGDAL
Filip Lamprecht och Linn Hegdal har båda blivit singlar sedan dess att de dansade tillsammans i Let's dance 2021.
Nu syns de frekvent i varandras sällskap.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”Brand logo
Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

Filip Lamprecht, 26, och Linn Hegdal, 27, dansade tillsammans i Let's dance 2021 och det gick riktigt bra. De kammade nämligen hem hela kalaset och kunde gå hem med den prestigefulla glas-skon!

Sedan dess har mycket hänt. När de dansade ihop var de båda i relationer. Filip var tillsammans med Peg Parnevik, 28, och Linn var ihop med dansaren Jacob Persson.

Sedan blev både Filip och Linn singlar och den senaste tiden har de synts umgås en hel del.

Detaljerna som tyder på att Filip och Linn ses igen

Under våren och sommaren har det varit flera händelser som tytt på att Filip och Linn umgås en hel del. Det började med att de åkte till Rom – exakt samtidigt. De la däremot inte upp några bilder på varandra under resan men man kunde se att båda publicerade liknande bilder från resan.

Annons

Bara några dagar senare sågs paret fira midsommar ihop med Filips mamma Kristin Kaspersen, 53. Då var det både andra gäster från firandet som publicerade bilder på paret, men sedan valde även Linn att lägga upp en härlig midsommar-bild tillsammans med Kristin.

Några veckor senare var det samma visa igen. Denna gång bar det av till grannlandet Norge tillsammans med Kristin. Då var det Kristin som publicerade en bild på sig själv och Linn tillsammans med hunden Minoo.

Kristin Kaspersens lycka med Linn – efter romansryktet med Filip: ”Finaste”

Att Linn och Filips mamma Kristin har en bra relation är ingen nyhet. Nu har de återigen synts tillsammans, det var på premiären av Moulin Rouge! The musical som de glatt gick upp på röda mattan ihop.

Annons

De har även delat med sig av bilder från kvällen. Var Filip befann sig den kvällen är fortfarande oklart, men han syntes inte till på Chinateatern.

KRISTIN KASPERSEN

Något som är säkert är åtminstone att Filip och Linn nu syns tillsammans igen. Det är på dansaren Katja Lujan Engelholms babyshower.

FILIP LAMPRECHT

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons