filip lamprecht

Filip Lamprecht och Linn Hegdal syns ihop igen – detaljerna med Kristin

KRISTIN KASPERSEN, FILIP LAMPRECHT, LINN HEGDAL

Filip Lamprecht och Linn Hegdal har båda blivit singlar sedan dess att de dansade tillsammans i Let's dance 2021.
Nu syns de frekvent i varandras sällskap.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”
0:40

Efter reklamen: Kristin Kaspersen om saknaden efter mamma Barbro “Lill-Babs” Svensson: “Älskade...”

(0:40)

Slå på ljud

Filip Lamprecht, 26, och Linn Hegdal, 27, dansade tillsammans i Let's dance 2021 och det gick riktigt bra. De kammade nämligen hem hela kalaset och kunde gå hem med den prestigefulla glas-skon!

Sedan dess har mycket hänt. När de dansade ihop var de båda i relationer. Filip var tillsammans med Peg Parnevik, 28, och Linn var ihop med dansaren Jacob Persson.

Sedan blev både Filip och Linn singlar och den senaste tiden har de synts umgås en hel del.

Detaljerna som tyder på att Filip och Linn ses igen

Under våren och sommaren har det varit flera händelser som tytt på att Filip och Linn umgås en hel del. Det började med att de åkte till Rom – exakt samtidigt. De la däremot inte upp några bilder på varandra under resan men man kunde se att båda publicerade liknande bilder från resan.

Bara några dagar senare sågs paret fira midsommar ihop med Filips mamma Kristin Kaspersen, 53. Då var det både andra gäster från firandet som publicerade bilder på paret, men sedan valde även Linn att lägga upp en härlig midsommar-bild tillsammans med Kristin.

Några veckor senare var det samma visa igen. Denna gång bar det av till grannlandet Norge tillsammans med Kristin. Då var det Kristin som publicerade en bild på sig själv och Linn tillsammans med hunden Minoo.

Sedan sågs de även vara i Järvsö tillsammans.

Kristin Kaspersens lycka med Linn – efter romansryktet med Filip: ”Finaste”

Att Linn och Filips mamma Kristin har en bra relation är ingen nyhet. Nu har de återigen synts tillsammans, det var på premiären av Moulin Rouge! The musical som de glatt gick upp på röda mattan ihop.

De har även delat med sig av bilder från kvällen. Var Filip befann sig den kvällen är fortfarande oklart, men han syntes inte till på Chinateatern.

KRISTIN KASPERSEN
FOTO: INSTAGRAM

Något som är säkert är åtminstone att Filip och Linn nu syns tillsammans igen. Det är på dansaren Katja Lujan Engelholms babyshower.

FILIP LAMPRECHT
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN