LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linn Hegdal återförenad med exet Jacob – efter bilderna ihop med Filip Lamprecht

20 okt, 2023 
FILIP LAMPRECHT, LINN HEGDAL, JACOB PERSSON
Linn Hegdal och Jacob Persson lärde känna varandra när de var tio år gamla och i vuxen ålder blev de ett par.
Men i fjol verkade kärlekssagan nått sitt slut. Nu syns de dock återigen tillsammans..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Linn Hegdal, 28, och Jacob Persson, 28, är två välkända ansikten för Let's dance-tittarna. I flera år har de ställt upp som proffsdansare och lärt diverse kändisar hur man dansar allt ifrån rumba till cha cha.

Inför säsongen 2020 avslöjade Jacob och Linn att de var ett kärlekspar. Detta efter att ha känt varandra sedan barnsben och även tävlingsdansat proffesionellt ihop.

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, förklarade Linn för Hänt 2020.

Linn och Jacob syns tillsammans igen

Sedan dess har mycket hänt. Jacob och Linn flyttade ihop men i augusti 2022 kunde Hänt rapportera att Jacob inte längre var skriven på samma adress som Linn enligt folkbokföringen. Duon har inte heller synts tillsammans på sociala medier i snart två års tid och dessutom slutat följa varandra på Instagram.

Annons

Men i våras stod det däremot klart att Linn och Jacob hade återförenats. Det var jurymedlemmen Ann Wilson, 55, som delade med sig av bilder från sin dansskola där Jacob och Linn dansar tillsammans.

Dansar de två fortfarande tillsammans?

– De jobbar för mig på dansskolan båda två, vid olika tillfällen. Nu bor de ju mer eller mindre i Stockholm men har ju också resor ner till Skåne för att hälsa på sina familjer. När de väl är i Skåne så är de och jobbar hos mig, sa Ann då till Hänt.

Jacob och Linns relation – efter bilderna med Filip Lamprecht

Den senaste tiden har Linn dock synts en hel del tillsammans med hennes forna danspartner Filip Lamprecht, 26. De två kammade hem vinsten i Let's dance 2021 men då var de båda i en relation.

Annons

Men framför allt har de synts på samma platser ända sedan i våras. Det började med en resa till Rom, sedan midsommar ihop, följt av visiter till Norge, Skåne och Järvsö. Mycket har alltså tytt på att Linn och Filip är i en relation!

Men nu har dansskolan med Jacob återigen kommit på tal. Det vankas nämligen ett mini-läger inför kommande tävling, ett läger som Jacob och Linn kommer vara med på.

Och i kommentarsfältet är Linn och Jacob på plats och berättar hur taggade de är.

”Tagga tagga”, skriver Jacob.

”Ska bli så kul! Längtar!”, skriver Linn.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons