Linda Lindorffs vassa pik till Carola Häggkvist – efter kärleksjakten

Carola Häggkvist och Linda Lindorff

Foto: TT

Carola Häggkvist har öppet berättat att hon letar efter kärleken.
Nu kommer TV4-profilen Linda Lindorff med en pik till artisten efter hennes offentliga drag.
”Tänker att det nog ska uppfattas som ett skämt”, skriver Linda på Instagram.

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist valde under 2019 att gå skilda vägar efter att spenderat fem år tillsammans. Det var i november som det hela uppdagades men Carola erkände då att paret har brutit flera månader tidigare. Sedan dess har Carola varit singel men jakten på kärlek har hon inte gett upp.

Carolas nya tillvägagångssätt efter blockningen på Tinder

Nyligen avslöjade Carola nämligen att hon testat på dejtingappen Tinder. Svajpandet visade sig vara en succé enligt artisten men det dröjde däremot inte många timmar innan Carolas konto blev nedplockat då det anmäldes som fejk-konto.

LÄS MER: Så gick det sen för bönderna i Kärlek åt alla – bryter tystnaden efter dramat

”Jag som tog av min tid hela fredagkväll och nästan hela lördagen och kände mig upplivad över att det faktiskt kanske finns några bra ’guldfiskar’ där ute ändå”, skrev Carola på Instagram när hon berättade om händelsen.

Trots incidenten har Carola inte bojkottat dejtingappar, i inlägget visar hon sig fortsatt positiv till tillvägagångssättet att finna mannen i sitt liv.

Carola har dessutom kommit på en annan idé, nämligen att medverka i dejtingprogrammet Bonde söker fru. I ett nytt inlägg på Instagram har hon delat med sig av ett videoklipp där hon bär runt på höbalar.

”Man kanske skulle ta och söka till Bonde söker fru”, skriver Carola till videoklippet.

Linda Lindorffs markering mot Carola efter draget

Nu har Bonde söker fru-programledaren Linda Lindorff delat klippet på sin Instagram.

”Ser man på - Carola skriver minsann att hon funderar på att va med i Bonde söker fru. Tänker att det nog ska uppfattas som ett skämt men annars är det ju roligt att hon insett hur bra kärlekspotential det är om man är med”, skriver Linda i sitt inlägg.

Även om hon verkar positiv till att Carola ska ansöka så passar hon även på att skicka med en liten pik gällande Carolas synsätt på vad det innebär att vara en bonde.

”Nu räcker det ju inte med att kunna bära höbalar för att kvalificera sig som sökande bonde i programmet - man ska ju va nån form av bonde också. Men visst Carola bor ju på landet i viss mån... och ja kanske har hon nåt djur också... lättare skulle det ändå vara i fall hon sökte till en bonde och kom dit som brevskrivare”, skriver Linda.

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Suzanne Axell och SVT:s Fråga doktorn efter succén

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistams oro för sönerna Texas och Lennox – efter nya skolbeslutet