Carola Häggkvists ord om uppbrottet från Jimmy Källqvist

Carola Häggkvist bekräftar: är singel

Carola Häggkvist och Jimmy Källqvist har varit ett par i fem år. Men i en intervju med Expressen berättar hon nu att de lagt relationen på is – sen en tid tillbaka är de bara vänner.
– Vi har en varm vänskapsrelation, säger Carola till tidningen.
Slå på ljud

Carola Häggkvist, 53, och Jimmy Källqvist, 49, blev ett par 2014. Men till Expressen bekräftar hon nu att relationen fått ett slut, efter fem år av kärlek.

– Det är lite på is, säger hon nu om relationen i en intervju med Expressen, men förtydligar att de fortfarande är vänner:

– Vi har en varm vänskapsrelation.

Men att Carola och Jimmy enbart är vänner just nu är inget nytt, relationen har sett ut så sen en tid tillbaka.

Premiär för egna tv-serien Carolas advent

Om knappt två veckor är det premiär för Carolas advent på TV3 och Viafree, där tittarna kommer att få se Carola Häggkvist träffa ett flertal kända personer. Dessa gäster är Sanna Nielsen, Andreas Johnson, Måns Zelmerlöw, Mariette Hansson, Plura Jonsson, Uno Svenningsson, Charlotte Perrelli och Anders Bagge.

I fyra avsnitt, som visas varje advent fram till julafton, bjuder Carola in gästerna till sitt hem i Steninge slottsby. Där ska de umgås en hel dag och det är bland annat pyssel, musik och matlagning som står på schemat.

Någon som uppmärksammats i Carolas sociala kanaler är dottern Zoe Häggkvist, 10. Men när Hänt träffar henne på pressträffen inför premiären av Carolas advent berättar artisten att tittarna inte kommer att få se dottern i programmet, men att hon är med på Carolas julkonserter i Steninge slottslada.

– Ni kommer att få se henne på scenen i jul med Carola men det är live, det är där du kan se Zoe. Men i adventsprogrammet, kanske till nästa år, det vore kul, säger hon till Hänt.

Carolas egna julfirande kommer att ske i Sydafrika ihop med sina barn Zoe och Amadeus Häggkvist, 21, i huset som hon och Jimmy äger tillsammans. Men han kommer inte att vara med under julfirandet. Däremot kommer han dit i mellandagarna.

– Jimmy och hans mamma kommer ner till nyår. Så det blir ganska många i huset, säger Carola till Expressen.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!