Linda Lindorffs stora bebislycka med Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

Linda Lindorff

Linda Lindorff var nyligen och besökte Bonde söker fru-Susanna Karlsson, Hannes Haraldsson och deras nyfödde son.
På Instagram delade programledaren med sig utav första mötet med lille Tor.
Såååå fin", skrev Linda i inlägget.
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
Slå på ljud

Just nu är den sextonde säsongen utav succéprogrammet Bonde söker fru på TV4 igång.

Programmet är mycket uppskattat och har visat prov på att det faktiskt fungerar, där flera utav de tidigare deltagarna såväl gift sig som skaffat barn.

Programledare i vanlig ordning är Linda Lindorff, och inför denna säsong avslöjade den populära programledaren att det kommer bli många kyssar, drama och tårar.

– De är väldigt olika när det kommer till personlighet och erfarenhet av kärlek men drivs av en gemensam längtan efter att hitta den rätta. Det kommer att bli en sommar med mycket hetta och romantik – garantera, sade Lindorff i ett pressmeddelande tidigare i vår.

På onsdagskvällens sänds det andra avsnittet det populära dejtingprogrammet. Där kommer tv-tittarna få hänga med när bönderna speeddejtar.

Efter det första avsnittet var det dock många tv-tittare som reagerade över en sak. Det var att Linda Lindorff endast var med och öppnade brev med bonden, Mikael ”Backis” Backstulid, 36.

I de tidigare säsongerna har nämligen Linda varit med under samtliga bönders brevöppning – som en kickstart utav den nya säsongen.

Därför besökte inte Linda Lindorff samtliga bönder – TV4 svarar

I ett meddelande till Hänt svarade TV4 varför hon inte besökte samtliga bönder.

Produktionen för Bonde söker fru respekterade under hela inspelningens gång de rekommendationer samt restriktioner som rådde för tillfället, vilket medförde att Linda tyvärr inte kunde medverka fysiskt vid alla brevutdelningar.

Linda Lindorffs stora bebislycka – nya bilderna avslöjar glädjen

På tal om tidigare deltagare, och att programformatet fungerar, så lade Linda Lindorff nyligen upp en bild tillsammans med Susanna Karlsson, Hannes Haraldsson och deras nyfödda son, Tor. Och vilken lycka.

Idag fick jag äntligen träffa lille Tor. Världens sötaste och snällaste - alltså såååå fin! Och inte konstigt kanske med tanke på hans mamma och pappa. Tack @showbonden och @hannes.haraldsson för supermysig dag med korvgrillning, skratt och bäbisgos! Ni är en så otroligt fin liten familj. Tänk ändå hur bra det blev”, skrev den populära programledaren i inlägget.

Vilken lycka – när Linda Lindorff får träffa lille Tor. Foto: Linda Lindorff/Instagram

Foto: Linda Lindorff/Instagram

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz nya villa i Sydafrika – första bilderna på drömhuset

LÄS OCKSÅ: Därför flyttade Birkir Blær i Idol 2021 till Sverige från Island

FOTO: Magnus Liam Karlsson/Aftonbladet/TT/Linda Lindorff/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN