Let's dance-profilen Elisabeth Novotny har fått barn – avslöjar namnvalet

Elisabeth Novotny Let's dance

Let's dance-profilen Elisabeth Novotny har fått barn.
Nu visar hon stolt upp sonen på Instagram och avslöjar namnvalet.
”Den här lilla killen överrumplade oss totalt!”, skriver Elisabeth.

Efter en tuff och spännande säsong av Let's dance 2021 blev det Filip Lamprecht, 24, som vann tävlingen med danspartnern Linn Hegdal, 25. Det var en jämn final mot artisten Anis Don Demina, 28, men Filip blev den som fick lyfta glasskon och titulera sig som vinnare efter flera veckors slit.

En annan rolig nyhet i Let's dance-världen är att proffsdansaren Elisabeth Novotny, 36, har fått barn! Elisabeth var med och tävlade i programmet år 2014 tillsammans med Biggest Looser-vinnaren Simon Kachoa och 2016 med Toni-Prince Tvrtkovic.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

ÄRLIGT Benjamin bryter tystnaden om Pernillas nya kille

Romanserna i Let's dance

Let's dance är ett mycket folkkärt program och har sänts sedan 2006. Programmet går ut på att kända svenskar tillsammans med landets bästa tävlingsdansare ska tävla i dans. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på juryn. Men en sak som Let's dance annars bjuder på är ju romanser! Det har blivit ett och annat par genom åren.

Exempelvis Martin Lidberg och Cecilia Ehrling som vann Let's dance 2007 blev ett par redan under programmets gång. Även Molly Nutley och Calle Sterner som tävlade år 2012. Deras romans hölls hemlig enda fram till hösten då Molly titulerade Calle som sin pojkvän.

Samir Badran och Sigrid Bernson dansade tillsammans i Let's dance 2017 och blev kort därefter ett par. På finalens efterfest kysstes de öppet men det dröjde ett par månader innan de bekräftade romansen. 2019 medverkade Sigird Bernson i Let's dance igen, då tillsammans med artisten Robin Bengtsson. Sigrid och Samir hade gjort slut i början av 2019 och när Robin och Sigrid tävlade uppstod kärlek, det dröjde dock till december 2019 innan de visade upp kärleken.

Let's dance-profilen Elisabeth Novotny har fått barn

Förutom romanser så är det många proffsdansare som har blivit föräldrar genom årens gång, och nu är det alltså proffsdansaren Elisabeths tur. På Instagram visar hon stolt upp sin son.

”Den här lilla killen överrumplade oss totalt! Trots planerat snitt pga sätesbjudning bestämde han sig för att komma redan i lördags. Han verkar vilja ha saker på sitt sätt och har också valt sitt namn med ett ”V” i pannan - låt oss presentera vår son Vincent.”

Flera grattar nu Elisabeth, exempelvis Let's dance-profilen Tobias Karlsson som skriver: ”Åhhhh herre gud så gullig! stort stort grattis!!”

Även proffsdansaren Tobias Wallin kommenterade: ”YEEEIII grattis Bettan. Så så stort.”

LÄS OCKSÅ: Därför är prinsessan Madeleine tillbaka i Sverige med familjen

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om Pernilla Wahlgrens kille Christian Bauer

FOTO: Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!